Американски були развъдник София

Радваме се да Ви видим на страницата на американския развъдник за хулигани София «Dognik Bulls».

Първоначално нашият развъдник беше специализиран в кучета от породата американски питбул териер. През 2016 г. започнахме и развъждането на прекрасната порода американски були.

Подбрали сме кучета тип «Джоб» и «Стандарт» за нашето бъдещо животновъдство. Кучета за развъдника American bully Sofia са докарани от Америка, Италия, Русия. Първоначално донесохме American Bullies с много добри, здрави кости. С мощни глави, силни челюсти. Нашите кучета имат отлични характери. Следващата задача на развъдника беше да поправи това при децата от нашите кучета. Искахме да получим American Bullies само с правилната физика, без излишъци. Вземете кучета с красива анатомия, с добри движения. Американските бикове, по-подходящи за «екзотичния» тип, не ни интересуваха. Тези кучета имат проблеми с лапите, с гърба, със сърцето и ставите, с дишането и дори с тесни ноздри. Може би изглеждат ефектно като жаби. Но всъщност тези кучета са инвалиди.

Развъдният вектор на American Bully Sofia в развъдник Dognik Bulls е насочен към получаване на здрави и функционални American Bully. С които бъдещите собственици могат да ходят в парка, да вземат със себе си в гората и на плажа. Идеални кучета компаньони с външния вид на Арнолд Шварценегер.

Типични цветове в нашия развъдник: лилаво, синьо, шоколадово, трицветно. Можете да закупите кученце American bully Sofia от нас във вид «покет» или «стандарт». Зависи от всяко отделно чифтосване.

Ако искате да резервирате кученце American Bully в София от вече родени или от бъдещи котила, пишете ни и ни разкажете за себе си:

Instagram American bully kennel Sofia — dognikbulls

Имейл: dognikb@gmail.com

Кучета от американския развъдник за хулигани София «Dognik Bulls»