Американски були: снимка, описание на породата, характер, цена

Американски були: снимка, описание на породата, характер, цена
Добре дошли в развъдника American Bully Dognik Bulls. Ще ви разкажа за породата American Bully, характер, цена. Ще ви покажа снимки на американски були от нашия развъдник. В крайна сметка само развъдчикът и собственикът на развъдника ще могат да разкажат за були и да опишат породата.
От 2016 г. живеем и работим с породата American Bully.
American Bully Описание: Това са мощни, пъргави, семейни кучета-компаньони. Те са развъждани от американски питбул териери, стафордширски териери и булдог. Следователно те са взели различни черти на характер и външен вид от своите предци. Родното място на породата American Bully е Съединените американски щати.
Американските були имат здрави кости, добре развита мускулатура, мощни глави и силни долни челюсти. Има няколко вида американски хулигани. Най-малките са джобните бикове. Среден — груб стандарт. Най-големите са American Bully XL. В нашия развъдник отглеждаме американски хулигани тип «Джоб» и «Стандарт». Можете да закупите кученце от нас.
Личност на американски були: Те са приятелски настроени кучета. Те обичат хората и животните. Те живеят в семейства с деца на всяка възраст. Мъжките са малко по-сериозни от женските.
American Bully цена. Средната цена на американски побойник в нашия развъдник е 2000-2500 евро. Цената на кученце побойник зависи от чифтосването (чифтосване в развъдник или чифтосване с излизане в чужбина), от конкретното кученце и неговата анатомия и перспективите за изложби и развъждане.
Снимка на американски були от развъдник Dognik Bulls:


За да получите съвет за породата American Bully или да закупите кученце American Bully, пишете ни:
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls