Американски булли кученца в София


Нашият развъдник “Dognik Bulls” продава кученца American Bully в София! От вносна двойка родители. Родителите са докарани от две различни руски развъдников.
Майка: Dognik Bulls Lilibet. Няма породни генетични заболявания. Това е второто й кучило кученца. Първите кученца са родени от внесен американски мъж. Всички кученца са продадени в цяла Европа. Те израснаха като възрастни американски хулигани с отлични характери, активни, с големи красиви глави.
Баща: Чау Ли Ива Сан Атилус. Шампион на Латвия, Гранд Шампион на Беларус, победител в Специалното шоу на Американския були „Bully Show-2023“. Притежава лични удостоверения за липса на заболявания характерни за породата Американски Були.
Цената на кученцето е 3000 евро. Всички кученца са обезпаразитени, ваксинирани според възрастта и изискванията на Европейския съюз за хуманно отношение към животните, с регистриран микрочип, ABKC родословие и европейски ветеринарен паспорт.
Ако това е първият ви американски побойник, значи сте голям късметлия. Инструкции дава само нашия американски разсадник за хулигани София “Dognik Bulls”. Тази бележка описва как вашето кученце расте и се развива. Как да го храним правилно, да го разхождаме, да го възпитаваме. 20 страници с най-полезна информация.
Преди да замине за ново семейство, всяко кученце American Bully се преглежда допълнително от ветеринарен лекар. И той получава бележка за това във ветеринарния паспорт. Това гарантира както на нас, развъдчиците, така и на вас, купувачите, че 100% купувате здраво и щастливо кученце American Bully.
За да закупите кученце American Bully в София, пишете ни:
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
В разсадник American Bully София има предварителни записвания и за други кученца.

Кученца American Bully в София, развъдник American Bully София