Американски булли развъдник България

Американски булли развъдник България


Добре дошли в професионалния разсадник за американски були “Dognik Bulls”! Нашата детска градина беше една от първите, които донесоха американски були в страната. Започнахме още през 2011 г. Всичките ни American Bullies са с родословие ABKC (American Bully Kennel Club — най-доброто и най-надеждното родословие в света). Казвам се Вероника Войтовска, лекар съм, експерт кучевод, съдия на киноложки състезания, съдия на изложби в Европа. Заедно със съпруга ми организирахме разсадник за американски були България “Dognik Bulls”. В нашия развъдник докарахме най-добрите представители на породата от цял ​​свят — от Америка, Италия, Русия. През това време натрупахме богат опит в отглеждането, развъждането и съжителството с прекрасни американски хулигани. Ние споделяме всички тези знания със собствениците на нашите кученца American Bully 24/7.
В нашия разсадник American Bully България можете да намерите и закупите кученце от типа “покет”, “стандарт”, “класик”. Това са красивите и мускулести възрастни американски хулигани, които имаме в нашия развъдник:

Ние внимателно следим здравето на нашите кучета, а също така помагаме на всички наши кученца и техните собственици. В крайна сметка може би American Bully е първото ви куче в живота ви. И имате нужда от ментор, който винаги ще ви каже и ще ви помогне във всяка ситуация. Ето защо, когато продаваме кученца American Bully в България, ние осигуряваме цялостна поддръжка след продажбата.
Какви цветове на American Bully можете да закупите от нас? Син, син трикольор, люляк, люляк трикольор, шоколад, шоколадов трикольор, червен.
Как да резервираме кученце American Bully от нашия развъдник в България? Пишете ни и ни разкажете за себе си. Какъв тип кученце искате: «джобно», «стандартно», «класическо». Мъж или жена? Какъв цвят? Ние ще говорим с вас и ще ви намерим най-доброто, най-подходящото кученце за вашето семейство. Средната цена за кученце American bully puppy България от нашия развъдник е 2000 евро. Кученцата от разплод (ако вземаме кучка на мъжки, който живее в друга държава) са по-скъпи. Развъждането на открито помага за добавянето на най-добрите мъжки породи American Bully към нашите линии за разплод. Ето защо те са толкова важни за породата, за развъдника. А за обикновения собственик това е шанс да закупи American Bully от най-високо качество.
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
В момента развъдника има кученца за продажба. Пишете ни и ще ви покажем снимки и видеа на кученца, както и на техните родители.
Ако не живеете в нашата страна, това не е проблем! В крайна сметка ние доставяме нашите американски хулигани по целия свят. Нашите американски хулигани живеят в Америка, Финландия, Швеция, Дания, Естония, Латвия, Литва, Беларус, Украйна, Русия, Чехия, Полша, Ирландия, Италия, Великобритания, Шотландия, Германия, Австрия, Румъния, Швейцария, Франция, Холандия , Испания, Белгия, България. Помагаме да организираме доставката по целия свят (най-често го пренасяме сами „ръка за ръка“). Можете да дойдете или да летите до нашата детска стая. Запознайте се с всички кученца и техните родители. Добре дошли в най-добрия развъдник American Bully!
С уважение, Вероника Войтовска, управител и собственик на американски разсадник за були “Dognik Bulls”.