Американски питбул териер rednose купете развъдник


Продава се най-доброто кученце в кучилото! Американски питбул териер rednose от развъдник момиче. Родословен псевдоним: Dognik Bulls California.
Родители: Millers Wild Storm (внос от Съединените американски щати) x Hoffs Banshee (внос от Бразилия).
Кученцето е обезпаразитено 4 пъти, напълно ваксинирано, с регистриран микрочип, ADBA родословие, договор за покупко-продажба. Допълнително: бележка за хранене, образование и отглеждане на кученце питбул, разработена от нашата детска градина. 20 страници полезна информация. Тайните на правилното отглеждане, идеалното обучение и много други. Бележката е написана лично от мен, Вероника Войтовска (собственик на развъдник за питбули, семеен лекар, дипломиран експерт кучевод, съдия на изложби на американски питбули в Европа, дипломиран зоопсихолог).
Във видеото можете да видите нашето момиче американски питбул териер rednose от развъдник DOGNIK BULLS. Обърнете внимание на отличната форма на главата и правилното разположение на ушите. На силна задна линия. Кученцето вече е приключенски настроено и обича да играе. С отлична мотивация за игра и храна. Подходящо за активни семейства, семейства с деца и дори за други кучета. Ще бъде отлично куче за изложби и спортни състезания. Понякога продаваме кученца Pitbull Rednose Terrier от развъдника за разплод, но това винаги се обсъжда преди продажбата на кученцето. Имайте това предвид. Видео:

Нашето момиче от американския питбул териер Rednose от развъдника носи чисти кръвни линии OFRN (Old Family Red Nose). Те са много редки в Европа. Това са чиста кръв на американски питбул. Повечето от развъждането на червеноносите питбултериери в Съединените щати се основава на тези кръвни линии. Така че това е европейски ексклузив. С отлична психика и американско потекло.
Цената на кученцето е 1700 евро или 2000 долара. Кученцето питбул rednonose се намира в Европа, но има доставка в цяла Европа и до Америка, Канада, Бразилия. Американски питбул териери rednose от нашия развъдник живеят в 25 държави на различни континенти.
За да закупите готин OFRN питбул териер, пишете ни:
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Ако не сте готови да закупите кученце питбул териер rednoep от развъдника сега, тогава просто се абонирайте за нашите Instagram dognikbulls. Няколко пъти в годината нашият развъдник продава кученца питбул; със сигурност ще купите най-подходящото за вашето семейство. Може би не сега, но след година. Но определено ще се случи. Нашият развъдник за американски питбул териери “DOGNIK BULLS” ще ви помогне в това.
Ваша Вероника Войтовска

Американски питбул териер rednose купете развъдник, питбул кученца rednose kennel, купете питбул OFRN, развъдник Dognik Bulls