Американски питбул териер в България

Pitbull terrier kennel American
Американският питбул териер в България е активна и атлетична порода кучета. И най-важното, много здрави. В нашия развъдник за питбули “Dognik Bulls” в България отглеждаме питбули според стандарта на ADBA (Асоциацията на американските развъдчици на кучета). Това е най-голямата организация в света, посветена на регистрацията и регистрацията на чистокръвни питбули по света. Организацията ADBA провежда изложби за питбул териери, спортни състезания за питбул, регистрира чистокръвни кученца питбул.
Ще ви разкажа подробно за работата на нашия развъдник за американски питбул териер в България. Но първо искам да ви покажа снимки на питбули от нашия развъдник Dognik Bulls. Това са атлетични кучета, с отлична мускулатура, активни, лоялни към стопаните си, със стабилна психика. Нашите питбули живеят с деца на всяка възраст.
American pitbull terrier kennelAmerican pitbull terrier kennelAmerican pitbull terrier kennel
И така, ние започнахме да работим върху породата американски питбул териер през 2011 г. Имаме богат опит в отглеждането и отглеждането на обучени, здрави, семейни питбули. Посещавали сме лично стотици изложби и спортни състезания. Сред кучетата на нашия развъдник има Шампиони на Латвия, Шампиони на Естония, Шампиони на Италия, Шампиони на Германия, Шампиони на Великобритания, Шампиони на Беларус, Шампиони на Русия и така нататък! Нашите кучета печелят в различни спортни дисциплини в различни страни от Европейския съюз и извън него. Например резултатите в спорта на един от развъдниците: катерене по стена — 380 см, скок на височина — 225 см, скок на дължина — 580 см.
Всички американски питбул териери в нашия развъдник са прегледани и са здрави. Всички те са подложени на генетични изследвания, за да се установи липсата на основни заболявания при породата питбул. Повечето от питбул териерите в развъдника се изследват за липса на тазобедрена дисплазия. Откакто тестовете за дисплазия на ставите при питбули започнаха наскоро, всички възрастни кучета вече нямат тези изследвания. Въпреки това, младите кучета на развъдника се тестват за здрави стави. Голям плюс е, че ако нашите питбули тичат и скачат на 8-10 години, това означава, че техните стави са били и са идеални в младостта им и сега.
По-голямата част от нашето развъждане на питбул се основава на чисто американски кучета. Това са добре познати и изпитани във времето кръвни линии: OFRN (Old Family Red Nose), Red Alert. Използваме и малък брой добре доказани кучета от такива европейски линии: Jumbo, DDWW. Донесохме кучета от Америка и Европа. Ние също така редовно отменяме чифтосването с най-добрите, най-известните и продуктивни мъжки от породата питбул. Понякога, за да отгледаме нашето момиче с правилния мъжки, трябва да изминем 3000 км за чифтосване. Обичаме го, наистина получаваме висококачествени американски питбул териери в България. Едно от нашите кученца може да стане ваш завинаги член на семейството.
Няколко пъти в годината се продават кученца в нашия развъдник за американски питбул териер в България. Можете да закупите кученце от нас като ни пишете на посочените контакти:
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Цената на едно кученце е средно 1500-2000 евро.
Ще помогнем с доставката в целия Европейски съюз и страните от ОНД. Нашите американски питбул териери живеят в 25 държави!
С уважение, ръководител на развъдник за американски питбул териери Вероника Войтовска. Доктор, съдия на изложби на американски питбул териери в Европа, съдия на спортни състезания, дипломиран кучевод.

Американски питбул териер в България