Американски питбул териери OFRN. Къде мога да купя


В нашия развъдник има истински американски питбул териери OFRN! Old Family Red Nose е кръвна линия на американските питбул териери. Буквално наречено „старото семейство с червени носове“. Това не означава, че всеки чистокръвен американски питбул териер rednose е автоматично OFRN.OFRN питбулите са питбули с определени кучета в родословието. Това са кучета, отглеждани от известни развъдчици и развъдници като Castillo, Larsan, Millers (Real Deal Chocolates).
В нашия развъдник за американски питбул териери “Dognik Bulls” основният фокус на развъждането е върху кръвната линия на OFRN питбулите.
През 2016 г. си взехме две кучета от различни развъдници в Америка. Чистолинеен мъжки OFRN от американския развъдник “Real Deal Chocolates” (Флорида, Америка). Той е роден от кучета Millers, носи OFRN кръв: Larsan, Castillo и така нататък.
Също през 2016 г. донесохме женски питбул от най-южната точка на Бразилия. Разсадник «Душейк-Хоф». Тя също така представлява чистопородното развъждане на OFRN американски питбули.
Основният състав на развъдника е изграден от децата и внуците на тези кучета. При всяко от чифтосванията ни в детската стая има огромно натрупване на кръв от Старото семейство Червени носи.
Чифтосваме се и със стари, доказани кръвни линии от САЩ — Lonzo, Red Alert.
В момента в разсадника има за продажба женско кученце. Това е последното момиче от нашите американски и бразилски производители. Тя представлява чиста линия OFRN питбул териери. Напълно ваксинирани, с регистриран микрочип, с ADBA родословие, с европейски ветеринарен паспорт. Готов за преместване в нов дом. За доставка: изпращаме в цяла Европа (цена за доставка около 700 евро+-), до Канада и Америка (доставка +-2000 долара), до Бразилия. Цената на кученцето е 2000 евро.

Има предварителни записвания и за други кученца в развъдника от различни родители. Всички кучета имат голямо натрупване на OFRN кръв.

Напишете:
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Американски питбул териери ofrn, питбули ofrn, американски питбул териери ofrn къде да купя, питбул ларсан купувам, питбул Кастило купувам