Американските булли развъдник ABKC

Американските булли развъдник ABKC

Американските булли от развъдник Dognik Bulls имат приятелски характер и любов към семейството си. Имат добър мозък, отлична нервна система и силна привързаност към стопаните си. Нашата линия за развъждане ABKC American Bully е предназначена да произвежда здрави, активни, надеждни, мили кучета от типа Pocket, Standard и Classic. За семеен живот, спортни състезания на аматьорско ниво, изложби по целия свят (в ABKC, FCI и др.).
Само нашата развъдна програма, базирана на първокласни американски булли, може да даде такива отлични резултати.
Развъдниците в нашия разсадник ABKC American Bully са донесени от Америка, Италия и Русия. Ето пример за възрастни американски булли от разсадника Dognik Bulls. Моля, обърнете внимание, че нашите кучета имат добри здрави стави на лапите, широки ноздри (нашите американски булли дишат и не се задавят като кучета с тесни ноздри), хармонична структура на тялото (няма кучета с екстремни размери или непропорционални).

Не пестим време и пари, за да развием нашия развъдник и нашите кучета. Ето защо донесохме (и продължаваме да водим) най-добрите американски булли от цял ​​свят. Всяка година преглеждаме нашите булли от ветеринарен лекар. Правим генетични тестове за всички породи. Американски булли от нашето лично най-високо качество могат да бъдат закупени само от нас, в разсадник Dognik Bulls ABKC.
Качественото развъждане на American Bullies ABKC не е рулетка! Това е изчислена и анализирана система от всички страни. Как да вземем само здрави кучета (качествени родители + здравни прегледи и опит в отглеждането на кучета). Как да вземем кучета със стабилна нервна система.
Използвайки нашите знания и опит, ние винаги получаваме винаги добри кученца American Bully. И ако премахнете поне една съставка от тази пирамида на знанието, тогава само едно или две добри кученца ще се родят от цяло котило от 5-10 кученца. Ето защо е толкова важно за купувачите да изберат стар, реномиран и познат развъдник American Bully ABKC. Да си купите кученце и да се радвате на прекрасно куче до края на живота си.
Нашите кучета са шампиони по системите ABKC, FCI, както и шампиони на различни държави в други организации. Също така американските булли от развъдника Dognik Bulls участват и печелят в спортни състезания по теглене на тежести, състезания, дълъг скок, висок скок и др.
ABKC American Bully Kennel в момента има кученца за продажба. Средната цена на кученце ABKC American Bully в нашия развъдник е 2000 евро. Можем да доставим до всяка страна по света (нашите кучета вече живеят в 25 държави).

Пишете ни и ни разкажете за себе си. Кажете и кого искате — момче или момиче, какъв цвят и т.н.
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
С уважение, собственик на Американските булли развъдник ABKC- Вероника Войтовска.

Американските булли развъдник ABKC