Американско булли кученце сиво


Официалният развъдник American Bully “DOGNIK BULLS” ще има сиви (сини) кученца.
Родителите на бъдещите кученца са внос, донесени от два различни руски разсадника. Цвят: син трикольор. Те ще произвеждат кученца American Bully в цветове „сиво/синьо” и „син трикольор”.
Снимка на родителите заедно:

Бащата на кученцата е Шампион на Латвия, Гранд Шампион на Беларус, победител в Bully Show 2023. Участник и победител в изложби в различни страни. Има лични удостоверения за липса на генетични заболявания. Псевдоним: Chaw Li Iva San Attilus.
Майката на кученцата е донесена от Русия. Това е второто й кучило кученца. Кученцата от първото кучило израснаха силни и красиви тип “джоб”. Активен, дружелюбен, с добро психическо и здравословно състояние. Майката на кученцата също няма специфични за породата генетични заболявания. Псевдоним: Dognik Bulls Lilibet.

Ако искате да купите „сиво кученце American Bully“, тогава ни пишете в разсадника:
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Каква е цената на сиво кученце American Bully? Всички кученца от тези родители ще струват 3000 евро (и двете сини и сини трикольори). Резервационен депозит — 500 евро (включен в общата цена на кученцето). Кученцата могат да отидат в нови домове след 8 седмици от раждането. Всички кученца American Bully ще бъдат многократно обезпаразитени, ваксинирани, с регистриран микрочип, с европейски ветеринарен паспорт, с ABKC родословие. Само в нашия развъдник American Bully даваме допълнително голямо напомняне за всяко кученце. Описва как расте и се развива вашето кученце, как да го храните правилно и как да го запознавате с всичко ново в този свят. И друга важна информация, изключително от нас. Това ще ви помогне да отгледате готино и здраво куче и да обучите вашето кученце American Bully правилно и навреме.
Докато кученцата са все още в развъдника, всички те преминават през ранна социализация. Това е опознаване на други хора, различни деца, други кучета, котка. Това е разходка в детската стая и в гората. Това е обучение за подрязване на нокти и почистване на уши. Пътуване в колата. Обучение за използване на нашийник и каишка. Ако сивите кученца American Bully напуснат след 8 седмици (някои страни могат да изпращат само по-възрастни кученца), тогава те също са свикнали с името и основните си команди.
Можете да зададете всички въпроси, които ви интересуват, като ми пишете лично.
Нашите американски хулигани живеят в 26 страни по света. Ето защо, ако искате да закупите сиво кученце American Bully в нашия развъдник, но живеете далеч от нас, ние ще ви помогнем с организирането на доставката. Също така ще се радваме да видим на гости всички потенциални собственици на нашите сиви кученца American Bully.
Поздрави Вероника Войтовска. Собственик на официалния развъдник American Bully “DOGNIK BULLS”. Сертифициран водач на кучета. Дипломиран животински психолог.

Сиво кученце American Bully, официален развъдник American Bully, купете сиво кученце American Bully, купете сиво кученце American Bully, цена на сиво кученце American Bully