Amerikkalainen bully hinta

Amerikkalainen bully hinta
Mikä yleensä määrittää pennun tai aikuisen American Bullyn hinnan?
1. Itse kiusaajapennun laatu. Jos pennulla ei ole avioliitto-, rotuvirheitä, se maksaa enemmän kuin muut pentueet. Riippuu päästä, luista, rinnan leveydestä, tassuista ja niin edelleen.
2. Pentueen sukutaulusta. Jos nämä ovat harvinaisia, ainutlaatuisia, haluttuja verisiä, kaikki tämän pentueen pennut ovat kalliita.
3. Sen perusteella, tapahtuiko parittelu kennelissä vai oliko se lähtöparittelu. Parittelukustannukset maassamme American Bully -uroksen kanssa ovat 1500-5000 euroa. Ulostuloparit 3000-10000 euroa plus matkakulut.
4. Joskus tytöt ovat kalliimpia kuin pojat. Mutta ei aina. American Bully -kennelissämme Dognik Bulls pojat ovat usein kalliimpia kuin tytöt.
5. Vanhempien nimikkeet, heidän voittonsa kuuluisissa näyttelyissä maassa ja ulkomailla.
6. Jotkut värit ovat kalliimpia. Esimerkiksi amerikkalaisen lilan, sinisen ja kolmivärisen kiusaajan pennut ovat kalliimpia.
7. Saman pentueen sisällä hintaero voi olla 1500 euroa per pentu.


Meidän kennelissämme American Bullyn keskihinta on 2000-2500 euroa, jos kyseessä ei ole exit astutus. Alkaen 3000 euroa, jos neule on poissa. Amerikkalaisten kiusaajien lähtevät paritukset ovat uusien, hyvien verilinjojen ryntäys heidän tasaiseen ja tunnettuun, vakiintuneeseen jalostukseen. Matkaparittelut ovat välttämättömiä kennelin ja American Bully -rodun kehittymiselle.
Saadaksesi selville American Bullyn nykyiset hinnat Dognik Bulls -kennelissämme. Ostamaan American Bully -pennun. Opi American Bullyn hahmosta, kuvaus American Bully -rodusta. Kirjoittakaa meille:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Whatsapp +358414925166