Amerikkalainen bully kennel Suomi

Tervetuloa American Bully kennel «Dognik Bulls» Suomeen.

Päiväkotimme on toiminut vuodesta 2011. Olemme eläneet American Bully -rodun kanssa vuodesta 2016.

Kennelin tärkeimmät amerikkalaiset sonnit ostettiin Amerikasta, Italiasta ja Venäjältä. Sonnimme tutkitaan geneettisten sairauksien varalta. Säännölliset käynnit eläinlääkärissä tutkimuksissa (verikoe ja sydämen ECHO-KG). Halutessasi, jos haluat ostaa American Bullyn kennelistämme Suomessa, teemme vastaavanlaisia ​​tutkimuksia myytäville pennuille (maksullinen).

Suomen American Bully -kennelin valmistuneiden joukossa on ABKC Champions, FCI Champions, Euroopan mestari ja Itä-Euroopan mestari.

Jalostuksessa käytämme terveitä koiria, joilla on hyvät lihakset ja hyvä tuki- ja liikuntaelimistö. Meillä ei ole amerikkalaisia ​​kiusaajia, joilla on kapeat sieraimet, jotka eivät pysty hengittämään ja elämään normaalisti. Rakastamme kaikenrotuisia terveitä koiria.

Kennelistämme voit ostaa suomalaisen American Bully -pennun seuraavissa tyypeissä: tasku, standardi, klassinen.

Lapsuudesta lähtien pennut on kasvatettu super-premium-ruoalla. Taimitarhamme sijaitsee metsässä. Pennut kävelevät ja hengittävät puhtainta ilmaa. Myymme eniten terveitä pentuja.

Koiramme elävät 20 maassa ympäri maailmaa. Jos et pysty noutamaan pentua henkilökohtaisesti, autamme järjestämään American Bully -pennun toimituksen.

Jos etsit American Bully Finland -kennelia, ota meihin yhteyttä:

Instagram American Bully kennel Suomi — dognikbulls

Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Whatsapp +358414925166

Kuvassa näet American Bullies Dognik Bulls -kennelin: