Amerikkalainen Pitbull Terrieri OFRN. Mistä voin ostaa


Kennelissämme on todellisia amerikkalaisia ​​pitbullterriereitä OFRN! Old Family Red Nose on amerikkalaisten pitbullterrierien verilinja. Kutsutaan kirjaimellisesti «vanhaksi punanukkaperheeksi». Tämä ei tarkoita, että mikä tahansa puhdasrotuinen amerikkalainen pitbullterrieri on automaattisesti OFRN.OFRN Pitbullit ovat pitbulleja, joiden sukutaulussa on tiettyjä koiria. Nämä ovat kuuluisten kasvattajien ja kennelien kuten Castillo, Larsan, Millers (Real Deal Chocolates) kasvattamia koiria.
Amerikkalaisten pitbullterriereiden kennelissämme “Dognik Bulls” jalostuksen pääpaino on OFRN pitbullien verilinjassa.
Vuonna 2016 toimme itsellemme kaksi koiraa eri kenneleistä Amerikasta. Puhdaslinjainen uros OFRN amerikkalaisesta kennelistä “Real Deal Chocolates” (Florida, Amerikka). Hän on syntynyt Millers-koirista, kantaa OFRN-verta: Larsan, Castillo ja niin edelleen.
Myös vuonna 2016 toimme naaraspitbullin Brasilian eteläisimmästä kohdasta. Taimitarha «Dusheik-Hoff». Hän edustaa myös OFRN American Pit Bullsin puhdasrotuista jalostusta.
Kennelin päävarasto on rakennettu näiden koirien lapsille ja lastenlapsille. Jokaisessa parittelussamme lastentarhassa on valtavasti kerääntynyt verta vanhasta punanukkaperheestä.
Parittelemme myös vanhojen, hyväksi havaittujen verilinjojen kanssa USA:sta — Lonzo, Red Alert.
Tällä hetkellä päiväkodissa on myynnissä narttupentu. Tämä on viimeinen tyttö amerikkalaisilta ja brasilialaisilta tuottajiltamme. Hän edustaa puhdasta OFRN-pitbullterriereiden linjaa. Täysin rokotettu, rekisteröity mikrosiru, ADBA-sukutaulu, eurooppalainen eläinlääkäripassi. Valmiina muuttamaan uuteen kotiin. Toimitukseen: toimitamme kaikkialle Eurooppaan (toimitushinta noin 700 euroa+-), Kanadaan ja Amerikkaan (toimitus +-2000 dollaria), Brasiliaan. Pennun hinta on 2000 euroa.

Ennakkovaraukset ovat avoinna myös muille kennelin pennuille eri vanhemmista. Kaikilla koirilla on runsaasti OFRN-verta.

Kirjoittaa:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

American pitbull terrierit ofrn, pitbulls ofrn, amerikkalaiset pitbull terrierit ofrn mistä ostaa, pitbull larsan ostaa, pitbull Castillo ostaa