Amerikkalainen pitbullterrieri ja omistajan suoja

Amerikkalainen pitbullterrieri ja omistajan suoja
Pitbullin omistajan vartija

Voiko amerikkalainen pitbullterrieri suojella sinua ja perhettäsi? Pystyykö pitbullterrieri suojelemaan lasta? Teoriassa kyllä ​​ja ei. Keskustellaan tästä aiheesta nyt yksityiskohtaisesti.
Pitbullit rotuina jalostettiin taistelemaan oman lajinsa kanssa. Heidän täytyi olla uskollisia ihmisille, jotta he eivät pureneet omistajaansa ja vastustajan omistajaa taistellessaan kehässä. Historia tuntee kuitenkin monia legendaarisia pitbulleja, jotka joutuivat helposti konfliktiin ihmisten kanssa, ja jotkut olivat suoranaisia ​​​​kannibaaleja, jotka suvaivat vain omistajiaan. Nykyään tämä ero on edelleen olemassa, vaikka on yleisesti hyväksyttyä, että pitbullien pitäisi olla riittäviä suhteessa vieraisiin. Jotkut fanaatikot väittävät, että amerikkalaisen pitbullterrierin pitäisi heiluttaa häntäänsä ja kiivetä nuolemaan ketään muukalaista, mutta nämä ovat äärimmäisyyksiä. Rodun ulkopuolella naaras on naaras, uros uros. Uros on aina vakavampi, hän voi suojella «laumaansa» ja perhettä. Siksi rajat ovat hyvin mielivaltaisia.
Nykyään on olemassa tiettyjä parittelulinjoja ja -yhdistelmiä, pitbulleja, joista on helpompi kouluttaa vartijoita oikein. Heidän taipumustensa ansiosta he voivat joutua ristiriitaan ihmisen kanssa syntymästään lähtien, he kestävät henkilön painetta ja ovat valmiita vastaamaan. Tällaiset pitbullterrierit kykenevät aggressiivisuuteen ja suojaan. Oikein koulutettuina he voivat suojella sinua tosielämässä.
On muitakin koiria, ne ovat luonteeltaan pehmeämpiä, mutta täysin motivoituneita leikkimään, saalistamaan (lelu) ja saalistamaan. He ovat täydellisesti koulutettuja pitoa, hihaa ja pukua varten. He voivat osallistua harjoittelun urheilustandardeihin, mukaan lukien suojavartio-osiossa.
Muista kuitenkin, että paras vahtikoira on rotu, joka on erityisesti kasvatettu sitä varten. Joiden geeneissä on taistelu miehen kanssa — rottweileri, saksanpaimenkoira, malinois, doberman ja muut. Amerikkalainen pitbullterrieri ei ole oikea valinta koiraksi perheen ja kodin suojelemiseksi. Lisäksi lyhyet hiukset ovat miinus. Pitbull ei voi asua pihalla tai ketjussa, koska se jäätyy kylmänä vuodenaikana.
Jos etsit pitbullia seuralaiseksi ja perheen ystäväksi, mutta haluat myös osallistua suojaharjoitteluun adrenaliinipursua varten, kerromme sinulle kennelissämme mihin astutukseen sinun kannattaa kiinnittää huomiota ja suositella tiettyjä pentuja. Kokemuksemme, verilinjayhdistelmiemme tuntemuksen, jalostuskokemuksen ja luonteenhavainnoinnin perusteella voimme taatusti valita pennun, jolla on erinomaiset valmiudet suojakoulutukseen. Mutta saatat joutua odottamaan muutamasta kuukaudesta puoleentoista vuoteen sellaista pentua, riippuen kunkin vuoden jalostussuunnitelmistamme.
Kuvassa kasvattamamme koira, jonka olemme kouluttaneet FCI:n korkeimman luokan apulaisen — Dognik Bulls Congressman — kanssa sekä kasvattamamme koira Dognik Bulls Cutiepie:


Ystävällisin terveisin amerikkalaisen pitbullterrierikennelin Dognik Bulls johtaja. Voit ottaa minuun yhteyttä keskustellaksesi pitbull-pentujen ostamisesta meiltä (omistajan pitbull-suoja):
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Whatsapp +358414925166