Amerikkalainen pitbullterrieri kasvattaja Suomessa
Olemme virallisia amerikkalaisten pitbull terrierien kasvattajia Suomessa. Dognik Bulls -kennelimme on rekisteröity ADBA:han (American Dog Breeders Association — maailman suurin, vanhin ja luotetuin puhdasrotuisten pitbullien rekisteröintiorganisaatio).
Olemme olleet American Pit Bull Terrier -rodun parissa vuodesta 2011. Tiedämme tarkalleen, mikä pitbull sopii perheellesi.
Ota yhteyttä ja kerro itsestäsi: nimesi, ikäsi, onko sinulla iso vai pieni perhe, onko sinulla lapsia ja minkä ikäisiä he ovat, onko sinulla muita lemmikkejä? Kerro meille millaisen pitbullin luonteeltaan, koossa ja väriltään haluat. Haluatko koiran perheeseen, jossa on hyvä psyyke? Tai haluat pitbullin urheiluun tai näyttelyihin. Otamme huomioon kaikki kriteerisi ja tarjoamme sinulle parhaan astutuksen ja sopivimman pennun. Meillä on säännöllisesti pitbullien pentueita kennelissämme. Siksi emme myy sinulle ensimmäistä vastaan ​​tulevaa pentua, jos vain ostaisit. Ei! Myymme sinulle juuri sellaisen pitbullin, josta unelmoit. Tunnemme koiramme, jalostuslinjamme perusteellisesti ja autamme parhaita pentuja löytämään parhaat omistajat.
Siksi olemme Suomen parhaita amerikkalaispitbullterrierien kasvattajia. Dognik Bullsin pitbullilla perheesi on onnellisempi ja terveempi, kävelet enemmän. Koirasi suojaa sinua hyvin. Saat todellisen rakkauden amerikkalaiseen pitbullterrieriin.
Myymme vain terveitä pentuja. Dognik Bulls pitbullidemme omistajat käyvät kerran vuodessa eläinlääkärillä: antavat koiralleen kattavat rokotukset ja tekevät verikokeet ja sydämen ultraäänen tietääkseen koiran olevan terve ja onnellinen. Emme myy sairaita koiria emmekä käytä sairaita koiria jalostukseen.
Dognik Bulls -kasvattajien pitbullit pärjäävät hyvin kaiken ikäisten lasten kanssa. Koirillamme on hyvä, vakaa mentaliteetti.
Pääkasvatuslinjamme on rakennettu puhtaille amerikkalaisille linjoille: Old Family Red Nose, johon on lisätty Jumbo, DDWW, Red Alert.
Ota yhteyttä, jos haluat ostaa pitbull-pennun Suomesta:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Whatsapp +358414925166
Kuvia aikuisista amerikanpitbullterriereistämme. Katsokaa kuinka terveitä, lihaksikkaita, kauniilla hiuksilla ja isoilla päillä.