Amerikkalainen pitbullterrieri Kennel Suomi
Tervetuloa pitbullterrierikenneliin «Dognik Bulls» Finland. Puhdasrotuiset amerikkalaiset pitbullterrierit ovat syntyneet täällä!
Olemme työskennelleet pitbullterrierirodun kanssa vuodesta 2011. Kun päätimme aloittaa oman jalostusohjelman, ostimme koiria pitbullterrierien kotimaasta – Amerikan yhdysvalloista. Päälinjat joita käytämme kissalamme jalostusohjelmassa ovat OFRN (Old Family Red Nose, USA), Red Alert (USA), Jumbo (Jugoslavia), DDWW (vanhat toimivat ukrainalaiset linjat, kissala ei toimi nyt, ja tämä on suuri tragedia koko amerikkalaisten pitbullterrierien maailmalle).
Olemme keränneet parhaat verikertymät vuosien varrella. Puhdasrotuisten OFRN:ien ostaminen Yhdysvalloista ei ollut helppoa. Jotkut kasvattajat ja suuret kennelit voivat ostaa koiria, joilla on näitä verilinjoja. Mutta kissalat ovat yleensä haluttomia myymään tätä verta pelkille mahdollisille omistajille. Näitä pitbulleja arvostetaan suuresti ympäri maailmaa, joten ne voivat joutua vääriin käsiin.
Käyttämällä kaikkia näitä verilinjoja eri yhdistelmissä saimme oman linjamme — Castlesline pitbullit. Nämä koirat ovat keskikokoisia (naaraat 16-24 kg, urokset 20-26 kg), joilla on hyvät lihakset ja erinomainen hermosto. Ne ovat ihanteellisia urheilukoiria erilaisissa urheilukilpailuissa. Ihana ja ystävällinen koko perheelle. Hyvillä aivoilla. Heidän anatomiansa on täydellinen, minkä ansiosta he osoittavat erinomaisia ​​tuloksia urheilukilpailuissa. Pitbullterrieri, jolla on huono anatomia, kuten huonot takajalat, ei voi antaa hyvää tulosta hyppykilpailuissa. Lisäksi tämä koira voi loukkaantua anatomisten puutteiden vuoksi vain kotona asumisesta ja kadulla kävelemisestä. Emme kasvata tai hyväksy jalostukseen koiria, joilla on poikkeavuuksia anatomiassa tai hermostossa. Meidän kennelperheemme ja tulevien omistajien on ymmärrettävä, että he saavat hyviä koiria, jotka voivat elää rauhassa perheessään. Ja menet eläinlääkärille vain kerran vuodessa — rokottamaan vuosittain ja tarkistamaan terveytesi, olemaan rauhallinen, että kaikki on kunnossa.
Jos etsit aktiivista koiraa, American Pit Bull on loistava valinta. Jos haluat rauhallisemman rodun mutta enemmän lihaksia, katso American Bully.
Jokainen omistaja miettii, kumpi on parempi — uros vai naaras? Kaikella tiedollani voin sanoa siitä jotain. Pitbullterrieriurokset ovat uroksia isolla kirjaimella. Ei vain pitbull-rodussa, vaan kaikissa muissakin roduissa. Urokset eivät voi asua urosten kanssa (emme myy pitbullterriereitämme perheille, joissa on muita uroksia. Myymme vain naaraita sellaisille perheille). Rotustandardit kirjoitetaan yleensä urosten perusteella. Siksi monet ihmiset pitävät urheilullisista, vahvoista urospitbullterriereistä. Mutta jos perheessäsi on uros, pieniä lapsia, paljon kissoja, suosittelemme pitbullterrieri nartun ostamista. Ne ovat rauhallisempia, perhekoiria.
Paljonko pit bull pentu maksaa Suomessa? Amerikkalaisen pitbullterrierin Finland Dognik Bullsin pentujen hinta kennelissämme on 1500-2000 euroa. Se riippuu jokaisesta parituksesta ja jokaisesta yksittäisestä pennusta. Maksat laadukkaasta pitbullista, joka ei petä sinua tosielämässä, joka on onnellinen ja terve. Voit jopa kehystää tämän koiran sukutaulun seinälle, koska heidän sukutaulunsa ovat täydelliset. Saat mitä maksat.
Kuinka monta pitbullien parittelua meillä on vuoden aikana? Yleensä se on 2-4 parittelua vuodessa. Voit ostaa pitbullterrieripennun, kun meillä on jo pentuja varastossa. Tai voit varata pennun tulevista pentueista vanhemmilta, joista pidät eniten.
Pentu varataan ennakkomaksulla. Tämä tarkoittaa, että kukaan ei voi ostaa valitsemaasi pentua. Se tarkoittaa myös sitä, että ostat tämän pennun ehdottomasti kennelistämme. Yleensä talletus on 500 euroa ja se sisältyy kokonaishintaan (1500-2000 euroa).
Haluan esitellä teille American Pit Bull Terrier Kennel Finlandin koirat. Jotta voit ymmärtää, kuinka täydellisiltä ne näyttävät. Kaikki kuvan koirat kuuluvat meidän kennelimme American Pit Bull Terrier Finland Dognik Bulls tai ovat syntyneet kennelissämme:


Kuinka noutaa pit bull-pentu kennelistämme, jos olet jo varannut sen? On useita tapoja: voit tulla amerikkalaiseen pitbullterrierikenneliin ja ottaa itse pennun. Toimitus kaupunkiin on mahdollista (maksat). Tai voimme käyttää lisensoitua eläinkuljetusyritystä, jos asut kaukana kissalasta (maksat). Pitbullimme elävät 20 maassa ympäri maailman, joten tunnemme kaikki toimitustavat, eikä niiden kanssa ole ongelmia.
Kysy rohkeasti kysymyksiä:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Whatsapp +358414925166
Meillä on muuten Suomessa myynnissä juuri nyt amerikanpitbullterrieripentuja.