Amerikkalainen pitbullterrieri pentu rednose Suomi


Suklaanpunainen amerikanpitbullterrieri tyttö myytävänä! Ikä — 4 kuukautta. Erinomainen perhekoira, ystävällinen pienten lasten kanssa. Sopii myös näyttelyihin ja urheilutapahtumiin. Erittäin hyvä anatomia. Luonteen mukaan: aktiivinen, uhkapeli, peloton. Todellinen amerikkalainen pitbullterrieri!
Hänen isänsä tuotiin Amerikasta. Äiti tuotiin Brasiliasta. Vanhemmat ovat arvostettuja urheilukilpailuissa ja näyttelyissä. Huippu, kuuluisa rednose pit bullterriereiden kennel Amerikan yhdysvalloissa ja Brasiliassa.
Amerikkalainen pitbullterrieri rednose Finland pentu on täysin valmis uuteen perheeseen. Ammattimaisesti kasvatettu amerikkalaisessa pitbullterrierikennelissä “Dognik Bulls”. Madotettu, täysin rokotettu, rekisteröity mikrosiru, ABKC-sukutaulu, eurooppalainen eläinlääkäripassi. Hänellä ei ole rotuperäisiä geneettisiä sairauksia (vanhemmilla on henkilökohtaiset todistukset geenilaboratoriosta). Amerikkalaisen pitbullterrieri rednose pennun hinta Suomessa on 2000 euroa.
Jos haluat ostaa tämän Euroopassa harvinaisen OFRN-verestä (Old Family Red Nose) peräisin olevan uskomattoman naaraspuolisen pitbullin, kirjoita meille Dognik Bulls -kenneliin:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Osta amerikkalainen pitbullterrieri pentu rednose Suomi, pitbull rednose osta Suomi