Amerikkalainen pitbullterrieri rednose ostaa kennel


Pentueen paras pentu on myynnissä! Amerikkalainen pitbullterrieri rednose kennelistä, tyttö. Sukutaulun lempinimi: Dognik Bulls California.
Vanhemmat: Millers Wild Storm (tuotu Amerikan Yhdysvalloista) x Hoffs Banshee (tuotu Brasiliasta).
Pentu on madotettu 4 kertaa, täysin rokotettu, rekisteröity mikrosiru, ADBA-sukutaulu ja myyntisopimus. Lisäksi: lastentarhamme kehittämä muistio ravitsemuksesta, koulutuksesta ja pitbull-pennun kasvattamisesta. 20 sivua hyödyllistä tietoa. Oikean viljelyn salaisuudet, ihanteellinen koulutus ja paljon muuta. Muistiinpanon olen kirjoittanut henkilökohtaisesti, Veronika Voitovska (pit bull kennelin omistaja, perhelääkäri, sertifioitu koiranhoitaja, amerikkalaisten pitbull-näyttelyiden tuomari Euroopassa, sertifioitu zoopsykologi).
Videolla näet meidän tyttömme amerikkalaisen pitbullterrieri rednose DOGNIK BULLS kennelistä. Kiinnitä huomiota erinomaiseen pään muotoon ja korvien oikeaan asentoon. Vahvalla selkälinjalla. Pentu on jo seikkailunhaluinen ja rakastaa leikkiä. Erinomaisella peli- ja ruokamotivaatiolla. Sopii aktiivisille perheille, lapsiperheille ja jopa muille koirille. Tulee loistava koira näyttelyihin ja urheilukilpailuihin. Joskus myymme kennelin Pitbull Rednose Terrier pentuja jalostukseen, mutta tästä keskustellaan aina ennen pennun myyntiä. Pidä tämä mielessä. Video:

Kennelin amerikkalainen pitbullterrieri Rednose-tyttömme kantaa puhdasta OFRN (Old Family Red Nose) -verilinkkiä. Ne ovat erittäin harvinaisia ​​Euroopassa. Nämä ovat puhdasta amerikkalaista pitbull-verta. Suurin osa Rednose pitbullterriereiden jalostuksesta Yhdysvalloissa perustuu näihin verilinjoihin. Tämä on siis eurooppalainen yksinoikeus. Erinomainen psyyke ja amerikkalainen sukutaulu.
Pennun hinta on 1700 euroa tai 2000 dollaria. Rednose pit bull pentu sijaitsee Euroopassa, mutta toimituksia on kaikkialla Euroopassa sekä Amerikkaan, Kanadaan, Brasiliaan. Kennelimme amerikkalaiset pitbullterrierit rednose elävät 25 maassa eri mantereilla.
Jos haluat ostaa upean OFRN-pitbullterrierin, kirjoita meille:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Jos et ole valmis ostamaan kennelistä rednoep-pitbullterrieripentua nyt, tilaa vain Instagram-dognikbulls. Useita kertoja vuodessa kennelimme myy pitbull-pentuja, ja ostat varmasti perheellesi oikean. Ei ehkä nyt, mutta vuoden päästä. Mutta se tulee varmasti tapahtumaan. Amerikkalaisten pitbullterriereiden kennelimme “DOGNIK BULLS” auttaa sinua tässä.
Terveisin Veronika Voitovska

Amerikkalainen pitbullterrieri rednose osta kennel, pitbull pennut rednose kennel, osta pitbull OFRN, kennel Dognik Bulls