Amerikkalaisen pitbullterrierin pentujen kennel


Ainutlaatuista neulonta Euroopassa! DOGNIK BULLS amerikkalaiseen pitbullterrierikenneliin odotamme OFRN/Jumbo-verisiä pentuja.
Tämän parittelun ainutlaatuisuus on se, että OFRN (Old Family Red Nose) -veri on erittäin harvinainen Euroopassa. OFRN on vanha punainen nenäperhe. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että yksikään amerikkalainen pitbullterrieri, jolla on punainen nenä, olisi OFRN. OFRN sisältää vanhempia amerikkalaisia ​​pitbull-verilinjoja, kuten Millers, Larsan, Castillo. Suurin osa amerikkalaisista pitbullterrierikenneleistä Yhdysvalloissa on rakennettu OFRN-verestä.
Pentujen isä on tuotu Floridasta Amerikasta. Päiväkodista, joka käsitteli urheilustandardeja Yhdysvalloissa. Real Deal Chocolates Nursery on suljettu toistaiseksi. Mutta meillä on edelleen niiden puhtaat jalostuslinjat.
Siksi kasvatamme Millers Wild Stormiamme Bulgariasta tuodulle nartulle. Hän edustaa yksinomaan toimivaa jalostusta, Jumbo-verilinjaa. Tämä on hänen viimeinen paritus pitbull-kennelissämme. Tästä yhdistelmästä olemme useiden vuosien ajan valmistaneet ainutlaatuisia amerikkalaisia ​​pitbullterriereitä. Itselleni näistä astutuksista jäi kenneliimme kaksi narttua ja kaksi urosta. Niitä käytetään myös laadukkaiden American Pitbull Terrier pentujen jatkojalostukseen kennelissä. Meillä on keskikokoisia koiria, joilla on tasapainoinen hermosto. Luonteeltaan kaikki OFRN/Jumbo-yhdistelmän pennut ja aikuiset pitbullit ovat hyvin kiintyneitä perheeseen. Nämä ovat todellisia perheen koiria. Näistä paritteluista syntyneillä miehillä on selvä vaisto suojella ihmisiä muukalaisilta hätätilanteissa. Muuten he ovat sosiaalisesti täysin riittäviä yhteiskunnassa. Nämä ovat pitbullterriereitä, joilla on luontainen korkea leikki- ja ruokamotivaatio.
Molemmat vanhemmat testataan geneettisten sairauksien varalta ja he käyvät vuosittain kaikki tarvittavat lääkärintarkastukset laillistetun eläinlääkärin toimesta. Pentujen tulevan emon terveystarkastettiin lisäksi ennen astutusta ja otettiin myös kokeita.
Pentujen isä on moninkertainen mestari urheilukilpailuissa ja näyttelyissä useissa maissa. Täydellinen luettelo nimikkeistä on saatavilla hänen henkilökohtaisella sivullaan päiväkodin verkkosivuilla, voit tarkistaa sen.
Kaikki pennut madotetaan kolmesti, rokotetaan, heillä on eurooppalainen eläinlääkäripassi, ADBA-sukutaulu ja myyntisopimus. Lisäksi jokainen saa ohjeet enintään 1-vuotiaan pennun kasvattamiseen. 20 sivua hyödyllistä tietoa, yksinomaan amerikkalaispitbullinterriereiltämme DOGNIK BULLS pentujen omistajille.
Näiden vanhempien pennun hinta on 1800 euroa tai 2000 dollaria.
Toimitus on saatavilla kaikkialle Eurooppaan, Amerikkaan, Kanadaan ja Brasiliaan.
Jos haluat varata amerikanpitbullterrieripennun kennelistä, kirjoita meille:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Sinun Veronika Voitovska. Amerikkalaisen pitbullterrierikennelin “Dognik Bulls” omistaja. Perhelääkäri. Asiantunteva koiranohjaaja. Eläinpsykologi.

 

OFRN Larsan, OFRN Castillo, amerikkalaisen pitbullterrieri pennut kennelistä, amerikkalainen pitbull kennel, OFRN pitbulls ostaa, Jumbo pitbulls ostaa