Amerikkalaiset bully: plussat ja miinukset


American Bully -rotu on melko nuori. Perustettu 1990-luvulla Amerikassa. Se saavutti suosion Euroopassa 20 vuotta myöhemmin. Siksi ihmisillä on edelleen monia kiusaamiseen liittyviä kysymyksiä. Esimerkiksi: mistä koiraroduista American Bullies kasvatettiin? Mitä eroa on American Bully Pocketilla ja American Bully XL:llä? Onko totta, että Merle American Bullies voi olla hyvin sairaita ja kuuroja?
Olen American Bullies -kasvattaja — Veronika Voitovska. Kennelissämme «Dognik Bulls» harjoitamme American Bully -rotujen ylläpitoa, jalostusta ja popularisointia «tasku», «standardi», «klassinen» tyypeissä. Kerron teille American Bully -rodun todelliset plussat ja miinukset näiden koirien omistajana vuodesta 2011 lähtien.
American Bully -ammattilaiset:
1. Ystävällisyys ihmisiä kohtaan. Todellakin, amerikkalaiset kiusaajat kasvatettiin olemaan erittäin lempeä ja ystävällinen luonne. Jotta he voisivat elää perheessä, eivät olla kovin asiallisia ja ylimielisiä koiria. Tulemaan toimeen lasten kanssa. Itse asiassa kiusaajat kasvatettiin vaihtoehtona aktiivisemmille pitbulleille ja Staffordshiren terriereille. Samanaikaisesti ulkoisesti amerikkalaiset kiusaajat näyttävät voimakkaammilta ja pelottavammilta, vaikka heillä on sielussaan ystävällisimpien olentojen luonne.
2. Ei eläintarhan aggressiota. Kyllä, tämä pätee yleensä American Bulliesiin. Jalostuksen tavoitteena on hankkia uskollisimmat koirat, jotka voivat elää ja kävellä muiden koirien kanssa ilman ongelmia. American Bully -kennelissämme «Dognik Bulls» kaikki koirat nukkuvat yhdessä. Ja he eivät ole aggressiivisia toisiaan kohtaan, vaikka he syövät ruokaa samasta kulhosta.
3. Amerikkalaiset kiusaajat ovat virallisesti sallittuja monissa maailman maissa (toisin kuin amerikkalaiset pitbullterrierit ja amerikkalaiset staffordshiren terrierit). Sinun ei tarvitse hankkia monia muita asiakirjoja ja lisenssejä, kun päätät ostaa kiusaajapennun.
4. Erilaisia ​​värejä. Tämä on todella esteettien paratiisi. Epätavallinen lila, sininen (harmaa), sininen tricolor, lila tricolor, punainen, valkoinen, musta ja muut värit. Kaikki nämä värit ovat hyväksyttäviä American Bully -rodussa. Saatat myös nähdä merle-amerikkalaisia ​​kiusaajia (epätavallinen pilkkuväri). Ja vaikka amerikkalaiset Merle-kiusaajat eivät voi virallisesti kilpailla ABKC-näyttelyissä (päärotujärjestö), niitä voidaan kasvattaa ja kasvattaa. Ja kuka tahansa voi ostaa American Bully -pennun epätavallisen merle-värisenä. Taimitarhassamme “Dognik Bulls” saamme seuraavien värien kiusaajia: punainen, suklaa, suklaatricolor, lila tricolor, sininen tricolor, sininen, lila.

Näytän sinulle muutaman amerikkalaisen kiusaajan kennelistämme. Ja jatkan puhumista American Bully -rodun haitoista.
American bully kennel
American Bullyn miinukset:
1. Suuri nivelsairauksien riski. Koska American Bully -rotu on melko massiivinen ja raskas, nivelten kuormitus on suuri. Siksi sinun on kasvatettava kiusaaja pentu huolellisesti noudattaen kaikkia kokeneen kasvattajan suosituksia. Kiusaajan terveyden perusta luodaan 12 ensimmäisen elinkuukauden aikana. Siksi on tärkeää, ettet menetä nivelten ja nivelsiteiden oikean kasvun ja kehityksen hetkeä.
2. Joidenkin häikäilemättömien kasvattajien halusta saada American Bullies mahdollisimman leveiksi ja voimakkaiksi, monet kehon järjestelmät kärsivät. Erityisesti sydän- ja verisuonijärjestelmät ja keuhkojärjestelmät. Tämä ilmenee nopeana väsymyksenä fyysisen toiminnan aikana. Esimerkiksi monet amerikkalaiset taskutyyppiset kiusaajat eivät voi kävellä (ei juosta) edes talvella yli 30 minuuttia. He vain makaavat maassa ja lepäävät. Kesällä nämä koirat eivät kävele ollenkaan, he makaavat ilmastointilaitteen alla ja nukkuvat. American Bully -kennelissämme «Dognik Bulls» synnytetään vain terveitä koiria. Kiusaajamme kävelevät, juoksevat ja hyppäävät. He osallistuvat jopa urheilukilpailuihin. Tässä on esimerkki American Dognik Bullsista urheilussa:

3. Hyvin yleinen ongelma amerikkalaisilla kiusaajilla on sormien falangien puuttuminen. Useimmiten etutassujen pienissä varpaissa. Meidän kennelissämme ei ole sellaisia ​​koiria, emmekä tuota sellaisia ​​pentuja. Mutta jos olet ollut rodussa pitkään, katso paljon kuvia ja videoita American Bulliesista, niin näet, mistä puhun. Katso tassuja tarkemmin.
4. Eläinten aggressio ja aggressio ihmisiä kohtaan American Bullies XL:ssä. Tämä koskee erityisesti XL-tyyppiä. Heihin lisättiin suuria koiria — pitbulleja, Staffordshiren terrieriä ja amerikkalaisia ​​bulldogeja. Ja amerikanbulldoggi on isokokoinen koira, jolla on suojaavia ominaisuuksia ja joka kantaa veressä varovaisuutta vieraita kohtaan.

Jos olet lukenut koko artikkelin «American Bully: hyvät ja huonot puolet» ja haluat ostaa siistin pennun, kirjoita meille kenneliin:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Amerikkalaiset kiusaajamme asuvat 25 maassa ympäri maailmaa. Järjestämme toimituksen kaikkialle maailmaan. Amerikkalaisen kiusaajapennun hinta kennelissämme: 2000-2500 euroa.
Ystävällisin terveisin päiväkodin johtaja Veronika Voitovska.

American Bully -rodun edut
American Bullies -rodun miinukset