Ameriški bully kuža siv


Uradna psarna American Bully “DOGNIK BULLS” bo imela sive (modre) mladičke.
Starši bodočih mladičkov so uvoženi, pripeljani iz dveh različnih ruskih drevesnic. Barva: modra tricolor. Izdelovali bodo mladičke American Bully v “sivo/modri” in “modri trikolor” barvi.
Skupna fotografija staršev:

Oče mladičkov je prvak Latvije, veliki prvak Belorusije, zmagovalec Bully Show 2023. Udeleženec in zmagovalec razstav v različnih državah. Ima osebna potrdila o odsotnosti genetskih bolezni. Vzdevek: Chaw Li Iva San Attilus.
Mama mladičkov je bila pripeljana iz Rusije. To je njeno drugo leglo mladičkov. Mladički v prvem leglu so zrasli močni in lepi «žepni» tip. Aktiven, prijazen, dobrega duševnega zdravja. Tudi mati mladičkov nima pasemsko specifičnih genetskih bolezni. Vzdevek: Dognik Bulls Lilibet.

Če želite kupiti «sivega kužka American Bully», nam pišite v vrtec:
Elektronski naslov: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Kakšna je cena sivega kužka American Bully? Vsi mladički teh staršev bodo stali 3000 eur (tako modra kot modra tricolor). Akontacija — 500 eur (vključena v skupno ceno kužka). Mladički lahko odidejo v nove domove po 8 tednih skotitve. Vsi mladički American Bully bodo večkrat glistiti, cepljeni, z registriranim mikročipom, z evropskim veterinarskim potnim listom, z ABKC rodovnikom. Samo v naši psarni American Bully damo za vsakega mladička dodaten velik opomin. Opisuje, kako je vaš mladiček rasel in se razvijal, kako ga pravilno hraniti in kako ga seznanjati z vsem novim na tem svetu. In druge pomembne informacije, izključno od nas. To vam bo pomagalo vzgojiti hladnega in zdravega psa ter pravilno in pravočasno usposobiti svojega kužka American Bully.
Medtem ko so mladički še v pesjaku, se vsi podvržejo zgodnji socializaciji. To je spoznavanje drugih ljudi, drugačnih otrok, drugih psov, mačke. To je sprehod po vrtcu in po gozdu. To je trening striženja nohtov in čiščenja ušes. Potovanje v avtu. Usposabljanje za uporabo ovratnice in povodca. Če sivi mladički American Bully odidejo po 8 tednih (nekatere države lahko pošljejo le starejše mladiče), potem so tudi navajeni na svoje ime in osnovne ukaze.
Vsa vprašanja, ki vas zanimajo, lahko postavite tako, da mi pišete osebno.
Naši ameriški nasilneži živijo v 26 državah po vsem svetu. Zato, če želite kupiti sivega kužka American Bully v naši psarni, vendar živite daleč od nas, vam bomo pomagali pri organizaciji dostave. Veseli bomo tudi vseh morebitnih lastnikov naših sivih kužkov American Bully v gosteh.
Lep pozdrav, Veronika Voitovska. Lastnik uradne psarne American Bully “DOGNIK BULLS”. Certificiran vodnik psov. Diplomirani živalski psiholog.

Grey American Bully mladiček, uradna psarna American Bully, nakup sivega American Bully mladiča, nakup sivega American Bully mladiča, cena sivega American Bully mladička