Ameriški pitbull terierji OFRN. Kje lahko kupim


V naši psarni živijo pravi ameriški pitbull terierji OFRN! Old Family Red Nose je krvna linija ameriških pitbull terierjev. Dobesedno imenovana «stara družina rdečih nosov». To ne pomeni, da je vsak čistokrvni ameriški pitbull terier rednose samodejno OFRN. OFRN Pitbuli so pitbuli z določenimi psi v rodovniku. To so psi, ki so jih vzrejali tako znani vzreditelji in psarne, kot so Castillo, Larsan, Millers (Real Deal Chocolates).
V naši psarni ameriških pit bull terierjev “Dognik Bulls” je glavni poudarek vzreje na krvni liniji OFRN pitbullov.
V letu 2016 smo si pripeljali dva psa iz različnih psarn v Ameriki. Čistolinijski samec OFRN iz ameriške psarne “Real Deal Chocolates” (Florida, Amerika). Rojen je iz psov Millers, nosi OFRN kri: Larsan, Castillo in tako naprej.
Tudi v letu 2016 smo z najjužnejše točke Brazilije pripeljali samico pitbula. Vrtec «Dusheik-Hoff». Zastopa tudi čistokrvno vzrejo ameriških pitbulov OFRN.
Glavnina psarne je zgrajena na otrocih in vnukih teh psov. Pri katerem koli našem parjenju v jasli se nabere ogromno krvi iz družine starih rdečenosikov.
Parimo se tudi s starimi preverjenimi krvnimi linijami iz ZDA — Lonzo, Red Alert.
Trenutno je v vrtcu naprodaj psička. To je zadnje dekle naših ameriških in brazilskih proizvajalcev. Predstavlja čisto linijo OFRN pit bull terierjev. Polno cepljen, z registriranim mikročipom, z ADBA rodovnikom, z evropskim veterinarskim potnim listom. Pripravljen na selitev v nov dom. Za dostavo: pošiljamo po vsej Evropi (cena dostave približno 700 eur+-), v Kanado in Ameriko (dostava +-2000 dolarjev), v Brazilijo. Cena kužka je 2000 eur.

Predhodne rezervacije so možne tudi za ostale kužke v psarni od različnih staršev. Vsi psi imajo veliko kopičenje OFRN krvi.

Napišite:
Elektronski naslov: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Ameriški pitbull terierji ofrn, pitbull ofrn, ameriški pitbull terierji ofrn kje kupiti, pitbull larsan kupiti, pitbull Castillo kupiti