Antrenor de câini pentru un câine anxios și agresiv

Dog cynolog online
Ajutăm la combaterea comportamentului nedorit la căței și câini: anxietate de separare, agresivitate față de oameni și agresiune la grădina zoologică (agresiune față de animale), învățarea să-și păzească hrana, comportament anxios. Te vom ajuta să înțelegi de ce câinele sau cățelul tău se teme de stradă, oameni, mașini, trotuare.
Buna ziua. Numele meu este Veronika Voitovska. Sunt un expert certificat în manipulare de câini. Expert la expoziții canine din Europa. Arbitru la concursuri de haltere (haltere pentru câini). Proprietarul uneia dintre cele mai mari canisa de rase serioase de câini din Europa — canisa de pitbull terrieri americani și bătăuși americani „Dognik Bulls”. Din 2014 lucrez ca medic. Eu interpretez la televiziune și radio. Sunt implicat în diverse tipuri de sporturi cinologice cu câini, precum și expoziții canine.

Dog judge on dog shows Veronika VoitovskaDog trainer courses Veronika VoitovskaDog trainer Veronika Voitovsla on TVDog handler Veronika VoitovskaDog frisbee seminar Veronika Voitovska
Cu cunoștințele mele medicale și canine, precum și cu experiența practică de a trăi cu o haită mare de câini, vă pot ajuta. Nu ofer servicii standard de antrenament cu comenzi de bază „ast”, „jos” și așa mai departe. Vă voi ajuta să înțelegeți cauza fricilor la cățelul sau câinele dvs. adult, să înțelegeți cum să influențați și să depășiți un astfel de comportament nedorit. Specialitatea mea, ceea ce îmi place să fac, este studiul factorilor psihologici care duc la probleme de comportament la căței și câini adulți de orice rasă.
Lucrez cu Teckel, Ciobănești Germani, Border Collies, American Pitbull Terrier, American Staffordshire Terrier, Beagles, Malinois, Pudel și așa mai departe. Orice câine, de orice rasă, poate avea un comportament ciudat. Sarcina mea este să vă ajut să depășiți aceste ciudățeni și să vă fac viața și viața câinelui mai ușoară și mai confortabilă în societate.
Cele mai frecvente probleme cu care ma confrunt si pe care le sfatuiesc sunt: ​​tulburari de anxietate la catelusi/caini, frica de oameni, frica de masini, frica de copii. Lucrul cu catelusi si caini carora le este frica sa paraseasca casa (nu iesi la plimbare in afara apartamentului, nu iesi afara din curte intr-o casa privata).
Te ajut pas cu pas să alegi socializarea potrivită pentru cățelul tău (cele mai frecvente rase cu probleme de socializare: Bichon Frise, Maltese, Poodle, Yorkshire Terrier, Australian Shepherd, Cane Corso, Beagle, Jagdterrier, Doberman, Pit Bull Terrier, French Bulldog , Bulldog Englez, Dachshund) .
Să ne uităm la cum să vă înțărcați cățelul sau câinele de la frica de tot ce este pe stradă. Îți voi scrie un plan timp de 2-3 luni pentru a-ți atinge fiecare dintre scopurile și obiectivele cu câinele tău.
Să discutăm ce să facem și în ce ordine dacă câinelui/cățelul se teme de străini.
Vom găsi cauza principală dacă câinele/cățelul devine brusc frică de tot. Să discutăm despre perioada „defecțiunilor adolescentine” la câini. Voi selecta opțiuni potrivite pentru a combate problema în mod specific pentru câinele dvs.
Îți voi spune cum să-ți ajuți câinele să facă față fricilor sale. Cum să-ți calmezi câinele când intri în panică.
Cum să ajuți un câine sau un cățel căruia îi este frică de artificii, explozii, petarde. Cum să reduceți stresul de artificii la cățelul/câinele dvs.
Cum să faci față agresiunii față de oameni și copii. Pentru câini de orice vârstă.
Și, de asemenea, mult mai mult.
Consultare prin zoom sau skype.
Costul consultației: 30 minute = 50 euro.
Consultațiile se desfășoară numai în engleză sau rusă.
Ce vi se va cere? Contactează-mă, descrie-ți problema (cum o vezi și înțelegi). Trimite-mi un videoclip cu problema. Videoclipul nu este necesar, dar foarte recomandat. Pentru că uneori oamenii văd o problemă într-un singur lucru, dar eu, ca mânuitor de câini, văd că problema este complet diferită. Prin urmare, videoclipul este o parte foarte necesară pentru a lucra eficient cu fricile/agresiunea/anxietatea câinelui tău.
Apoi, plătiți pentru consultație și vă vom suna prin videoconferință.
Pentru a face o programare la un consult canin, scrie-mi:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Best dog handlerDog sport competitions Veronika VoitovskaCynolog Veronika Voitovska on radioCynolog onlinebest online dog trainerDog trainer online Veronika VoitovskaVeronika Voitovska and her dog winnerVeronika Voitovska with puppies

Agresivitatea zoologică la căței și câini. Agresivitate la căței și câini față de oameni. Agresivitate la catelusi si caini fata de copii. Cum să calmezi câinii când intră în panică. Cum să înțărcați un câine de la frica de stradă, oameni, copii, mașini. Agresivitatea față de alți câini la expozițiile canine. Antrenor de câini online. Cel mai bun manevrător de câini din țară. Antrenor de câini online pentru un cățel. Antrenor de câini online pentru un câine adult