Arbetande amerikanska PitBull Terriers

Arbetande amerikanska PitBull Terriers
Eller arbetande uppfödda pitbullterrier.
Vad betyder det? Dessa är amerikanska Pit Bull Terriers, vars härstamning består av arbetande förfäder i stamtavlans närmaste stammar. Om pitbullen själv inte är en arbetare samtidigt (det vill säga, den var inte i matcher, de så kallade slagsmålen av amerikanska pitbullterrier), så är detta en fungerande avelspitbull. Om en fungerande avelspitbull deltog i strider, så är han själv en fungerande pitbull.
I den moderna världen, när vi säger «working pit bull» menar vi inte bara slagsmål, utan också sportstandarder för pitbulls, skyddsträning och så vidare. Men historiskt sett kallas pitbullterrier som deltar i strider för arbetare.
I vår kennel av amerikanska pitbullterrier Dognik Bulls har alla hundar på ett eller annat sätt förfäder till fungerande avel. Vissa är i nästa stammar i släkten, några är i de avlägsna.
Från huvudlinjerna av arbetande avelspitbullar har vi: Jumbo (Jugoslavien), DDWW (Ukraina), Red Alert (Amerika/Ryssland).
Till exempel kom vår Dognik Bulls Anksunamun från Bulgarien och är den enda representanten för rena Jumbo-linjer i landet.


Vår Dognik Bulls Indiana kom från Dagestan, den bär det rena blodet från pitbullar från Red Alerts linje av arbetande avel.


Vår Dognik Bulls African Passion, hämtad från Moskva, kombinerar två linjer av arbetande avelspitbullar — Red Alert och DDWW.


Om du vill köpa en fungerande avelsvalp från American Pit Bull Terrier, skriv till oss:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram — dognikbulls (arbetande amerikanska pitbullterrier)