Bästa pitbull kennel Dognik Bulls

Välkommen till den bästa amerikansk pitbull terrier kennel «Dognik Bulls».

Vårt katteri är ett av de största i EU. Officiellt registrerad hos ADBA (American Dog Breeders Association). Vi har arbetat med pitbulls sedan 2011.
Våra pitbullar kommer från Amerika, Brasilien, Bulgarien, Ryssland, Dagestan. Vi har pitbullar av följande blodlinjer: OFRN (Old Family Red Nose-USA), Red Alert (USA/Ryssland), DDWW (Ukraina), Jumbo (Jugoslavien). Efter många års avelsarbete fick vi en egen avelslinje — Castlesline pitbulls.
Våra pitbulls är friska, atletiska, tåliga, muskulösa hundar med ett stabilt psyke. Vinnare av utställningar av monorasig och alla raser. De bästa pitbullarna från Dognik Bulls kennel vinner också sporttävlingar i många länder. Våra pitbulls lever med barn och andra djur. I vår kennel kommunicerar valpar med 7 barn varje dag! Dessutom kommunicerar våra pitbullvalpar med vuxna hundar i kenneln. Vi lägger stor vikt vid socialiseringen av alla pitbullvalpar i kenneln. Så att friska, vackra, med utmärkta psyke pitbullar kommer till ägarna. Så att du tar en pitbullvalp, ett koppel i händerna och omedelbart går för att njuta av promenaden.
Vi levererar valpar i hela EU och utanför. Eftersom pitbullar från Dognik Bulls lever i 22 länder i världen! Valpar från kenneln är vaccinerade, alla har veterinärt europeiskt pass, mikrochip, ADBA stamtavla. Alla valpar undersöks av en veterinär innan de åker till nya hem.
Vi är helt klart den bästa pitbullenkenneln. Du kan lugnt kontakta oss angående köp av en pitbullvalp. I framtiden ger vi råd till alla ägare av våra pitbulls. Vi hjälper till med odling, utbildning, utställningar, sport.
Några bilder på vuxna hundar från den bästa pitbullenkennel Dognik Bulls:


För att köpa en pitbullvalp, skriv till oss:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Whatsapp +37127118654
Nu har vi pitbullvalpar till salu:
Bitch Dognik Bulls Highway to Hell. 1500 euro


Kiss Dognik Bulls Kiss. 1500 euro


Kvinna Dognik Bulls Millarka. 1500 euro


Kvinna Dognik Bulls Fabiana. 1500 euro


Hane Dognik Bulls Red Hot Chili Pepper. 1500 euro

Liknande artiklar:
Pitbull terrier valpar
Köp en pitbull
Amerikansk Pitbullterrier