Базар американски були


Продават се кученца в American Bully Kennel “Dognik Bulls”! В момента имаме кученца от две различни майки.
1. Американски були кученца (базар) от Valor Inter Plato Afelia Diamond (внос Русия). Родени са кученца от люляк и лилав трикольор. Налични няколко момчета и момичета American Bully. Типът американски хулиган е „стандартен“. Цена на кученце американски були от развъдник Догник Булс: 2000 евро. Кученцата ще бъдат свободни от генетичното заболяване на породата: церебеларна атрофия. Майката и бащата на тези кученца са прегледани и са здрави.
Снимки на майката на кученцата (базар американски були):

2. Американски були (базар) от Dognik Bulls Lilibeth (донесени от Русия в нашия развъдник). Родени са кученца със сини, сини трицветни, лилави, лилави трикольорни цветове. Продавам няколко момчета и момичета. Цената на едно кученце е 2000 евро. Това са американски кученца побойници от типа «джоб» (най-малките и широки американски побойници). Всички кученца нямат генетичното заболяване на породата: атрофия на малкия мозък. Родителите са прегледани и са здрави.
Снимки на майката на кученцата (базар американски булли):

Всички кученца American Bully излизат от детската градина ваксинирани, обезпаразитени, с европейски ветеринарен паспорт, с родословие ABKC и с договор за покупко-продажба на чистокръвно кученце. Освен това всяко кученце получава печат в паспорта си, показващ клиничен преглед от ветеринарен лекар, преди да замине за новия си дом. Ние също така предоставяме бележка от 10 страници за храненето и възпитанието на всяко конкретно кученце от нашия развъдник American Bully.
За да закупите кученце американски були (базар), пишете ни:
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Доставяме и до всички държави. Нашите американски були живеят в 25 страни по света. Това е знак за качество, слава и надеждност.

базар американски були