Beste pitbulls van Nederland


Welkom bij de pitbullkennel van Dognik Bulls. Van rechtswege worden we beschouwd als een van de grootste en bekendste kennels van Amerikaanse pitbullterriërs in Europa.
Sinds 2011 zijn wij nauw betrokken bij het pitbullras. De belangrijkste honden in onze kennel kwamen uit Amerika, Brazilië, Rusland en Bulgarije. De hoofdrichting in onze fokkerij van Amerikaanse Pitbull Terriers is het behoud van oude Amerikaanse foklijnen. Het behoud van dat ‘oude’ uiterlijk van pitbulls, evenals de ideale psyche. Al onze pitbulls zijn zeer efficiënt, winterhard, gepassioneerd en gespierd. Kijk maar eens en oordeel zelf (de beste pitbulls van Nederland):

Met een duidelijke eigen fokkerij en een eigen specifiek type voegen wij periodiek bloed van andere kwekerijen toe aan onze fokkerij. Dit is nodig om de diversiteit van honden te behouden. We reizen 2.000-3.000.000 kilometer om te fokken om pitbullpups van de hoogste kwaliteit te krijgen. Onze vrouwtjes hebben gefokt met Amerikaanse toppitbullterriërmannetjes als: Maximus No Regrets, Maximus Mad Max, KMK Rocky Balboa, Unique Mango Milcolm. Al deze honden staan ​​in de wereld van de Amerikaanse pitbull terriers bekend om hun luxueuze afkomst, hun atletische prestaties en uitstekende gezondheid.
Met recht kan ik zeggen dat wij de beste pitbulls van Nederland hebben. En ook een enorme hoeveelheid kennis op het gebied van kynologie, training van Amerikaanse pitbullterriërs, het fokken van pitbulls met een stabiele psyche, enz.
Het hoofd van de kwekerij is Veronika Voitovska. Gediplomeerd hondengeleider, keurmeester American Pit Bull Terrier, keurmeester sportwedstrijden, arts.
Wat is de prijs van onze beste pitbulls van Nederland? De prijs van pitbull-pups in de Dognik Bulls-kennel is afhankelijk van elke dekking, gemiddeld bedraagt ​​deze 1500-2000 euro.
Als u geïnteresseerd bent in het kopen van de beste pitbullpup van Nederland, schrijf ons dan:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Amerikaanse pitbullterriërs uit onze kennel leven in 25 landen over de hele wereld. Indien nodig regelen wij de bezorging waar ook ter wereld.
Houd er rekening mee dat het voor ons erg belangrijk is aan welke families we onze puppy’s verkopen. Zorg er dus voor dat u over uzelf schrijft als u contact met ons opneemt over de aanschaf van een puppy.
Momenteel hebben wij verschillende Amerikaanse Pitbull Terrier pups te koop: 1 reu en 3 teefjes.

Beste pitbulls van Nederland