Blå american bully valpar


Dognik Bulls kennel säljer en vacker American Bully-valp i en exklusiv blå färg!
Utmärkt, stark, bred, kraftfull American Bully girl. Ålder — 3 månader. Blodet av Dax, Phenom, Eminent.
Smeknamn efter stamtavla — Dognik Bulls Branwen.
Karaktärsbeskrivning: Aktiv, snäll, kommer bra överens med människor och djur. När de kommer till oss för att välja valpar går den första till kontakten. Han går till alla människor, är inte rädd för någon, älskar att sitta på händerna. Leker med alla leksaker. Hon utforskade hela barnkammarens territorium, helt orädd.
Beskrivning av utseende: stort huvud, utmärkt övergång från pannan till näsan, perfekt pigmentering av pälsen. Stark kropp. Släta, kraftfulla, starka tassar. Svans av perfekt längd. Har inga diskvalificerande defekter. Lämplig för utställningar och uppfödning. Vi överväger också alternativet att sälja bara till en kärleksfull familj som vill köpa en vacker och frisk American Bully-valp. Den förväntade typen är en kraftfull «pocket».
Dognik Bulls Branwen är en högklassig valp. Med henne kommer du att njuta av livet, vandra i parken, i skogarna, gå till sjön, gå runt i staden och njuta av livet. Hon är helt frisk, liksom hennes föräldrar. Därför kommer du att besöka veterinären bara en gång om året — för att göra årliga komplexa vaccinationer. Branwen älskar människor och barn. Därför kommer hela din familj att vara nöjd med en så liten och snäll American Bully-valp.
Hon kommer att flytta till ett nytt hem helt vaccinerad, med ett mikrochip registrerat i den internationella europeiska databasen, med ett europeiskt veterinärpass, med stamtavla. Full uppsättning dokument.
Bilder på «American Bully blue puppies». Dognik Bulls Branwen:


Far: 815 Bully Camp Noise. Hämtat från USA. Landets mästare i utställningar. Fri från ataxi (en rassjukdom av American Bullies).


Mor: Dognik Bulls Lilibeth. Hämtat från Ryssland. Fri från ataxi (en rassjukdom av American Bullies).


Skriv till oss för att köpa en blå American Bully-valp:
E-post:dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Du kan komma för en valp till kenneln personligen. Eller så ordnar vi leverans. Våra blå American Bully-valpar bor i 20 länder runt om i världen.
Med vänlig hälsning, chefen för barnkammaren Veronika Voitovska