Blå american bully valper


Dognik Bulls kennel selger en vakker American Bully valp i en eksklusiv blå farge!
Utmerket, sterk, bred, kraftig American Bully-jente. Alder — 3 måneder. Blodet til Dax, Phenom, Eminent.
Kallenavn etter stamtavle — Dognik Bulls Branwen.
Karakterbeskrivelse: Aktiv, snill, kommer godt overens med mennesker og dyr. Når de kommer til oss for å velge valper, går den første til kontakten. Han går til alle mennesker, er ikke redd for noen, elsker å sitte på hendene. Leker med alle leker. Hun utforsket hele territoriet til barnehagen, helt fryktløs.
Beskrivelse av utseende: stort hode, utmerket overgang fra pannen til nesen, perfekt pigmentering av pelsen. Sterk kropp. Glatte, kraftige, sterke poter. Hale av perfekt lengde. Har ingen diskvalifiserende mangler. Egnet til utstillinger og avl. Vi vurderer også muligheten for å selge bare til en kjærlig familie som ønsker å kjøpe en vakker og sunn American Bully-valp. Den forventede typen er en kraftig «pocket».
Dognik Bulls Branwen er en valp av høy klasse. Med henne vil du nyte livet, gå i parken, i skogene, gå til sjøen, gå rundt i byen og nyte livet. Hun er helt frisk, det samme er foreldrene hennes. Derfor vil du besøke veterinæren bare en gang i året — for å gjøre årlige komplekse vaksinasjoner. Branwen elsker mennesker og barn. Derfor vil hele familien din være fornøyd med en så liten og snill American Bully-valp.
Hun skal flytte til et nytt hjem fullt vaksinert, med mikrobrikke registrert i den internasjonale europeiske databasen, med europeisk veterinærpass, med stamtavle. Fullt sett med dokumenter.
Bilder av «American Bully blue puppies». Dognik Bulls Branwen:


Far: 815 Bully Camp Noise. Hentet fra USA. Landsmester i utstillinger. Fri for ataksi (en rasesykdom av american bully).


Mor: Dognik Bulls Lilibeth. Hentet fra Russland. Fri for ataksi (en rasesykdom av american bully).


Skriv til oss for å kjøpe en blå American Bully-valp:
E-post:dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Du kan komme for en valp til kennelen personlig. Eller så ordner vi levering. Våre blå amerikanske Bully-valper lever i 20 land rundt om i verden.
Med vennlig hilsen lederen av barnehagen Veronika Voitovska