Blå trefärgade American Bully valpar


I juni 2024 kommer valpar att födas i vår American Bully kennel «Dognik Bulls»! Vi väntar på amerikanska Bully-valpar i blå tricolor och bara blå (grå) färger.
Valpmamma: Dognik Bulls Lilibet. Hämtat från Ryssland. Hon är undersökt av veterinär och är frisk. Har inga genetiska rassjukdomar. Jag har redan fött en amerikansk hane en gång. Alla valpar växte upp till att vara idealiska representanter för rasen American Bully.
Pappa till valparna: Chaw Li Iva San Attilus. Hämtat från Ryssland. Undersökt och frisk. Har helt friska genetiska tester (cerebellär ataxi, retinal atrofi, degenerativ myelopati, hyperurikosuri). Champion of Lettland, Grand Champion of Vitryssland. Vinnare av «Bully Show 2023» på American Bully Specialty Show i Lettland. Har utmärkta näsborrar, ett andningsorgan, är tålig och frisk.
Båda föräldrarna är helt i den amerikanska Bully-standarden. Sällsynt blå trefärgad färg. Föräldrarna har välutvecklade näsborrar (inte smala, som många sjuka amerikanska översittare). Valparnas föräldrar har bra ögon och ögonlock. Observera att American Bullies ofta av dålig kvalitet har hängande ögonlock. I framtiden kommer hängande ögonlock att kräva operation. Våra blå trefärgade amerikanska mobbare har inte detta. Valparnas föräldrar tål värmen bra och går mycket. De har helt raka tassar, bra höfter och vinklar på bakbenen. Svansarna har rätt längd, utan veck.
Vår amerikanska mobbare kennel «Dognik Bulls» har funnits i rasen sedan 2011. Vi vet verkligen hur man föder och fostrar den perfekta American Bully-valpen. Och viktigast av allt, en frisk valp.


Vilka är villkoren för att köpa en blå tricolor valp i vår American Bully kennel? Valpens pris är 3000 euro. Deposition för bokning av valp är 500 euro (ingår i slutpriset för valpen). Alla valpar går till nya hem mellan 8 och 15 veckors ålder. Det beror på vilket land varje valp ska åka till (varje land har sina egna regler). Vid avresan har alla våra American Bully-valpar vaccinationer, ett registrerat mikrochip, ett europeiskt veterinärpass, en ABKC (American Bully Kennel Club) stamtavla och ett köp- och försäljningsavtal för en renrasig valp. Som en extra bonus får alla ägare av American Bully-valpar från Dognik Bulls kennel en påminnelse om hur deras valp växte och utvecklades. Instruktionerna berättar också hur och vad du ska mata, hur du ska gå med valpen på rätt sätt, introducera valpen för hela familjen och så vidare. Grunderna för att föda upp American Bully-valpar diskuteras. 20 A4-sidor med mycket användbar exklusiv information. Vi fortsätter även att ge råd till ägarna till våra valpar efter försäljningen av valpen, detta är gratis för de som har hundar från Dognik Bulls.
Vi väntar blå tricolor och enfärgade American Bully valpar i «pocket» och «classic» typerna. På bilden är valparnas föräldrar på parningsdagen.
Våra amerikanska översittare bor i 25 länder runt om i världen. Vi hjälper till med leverans till den stad/land du behöver.
För att reservera en American Bully-valp 2024, skriv till oss:
E-post:dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Med vänlig hälsning, Veronika Voitovska. Ägare av den bästa amerikanska översittare förskola «Dognik Bulls». Expert hundförare. Läkare. Djurpsykolog.

Blue American Bully-valpar, blå trefärgade American Bully-valpar, American Bully-valpar 2024, köp blå American Bully, köp grå American Bully, köp blå trefärgad American Bully.