Blocket se American Bully


Valpar är till salu på American Bully Kennel «Dognik Bulls»! Vi har just nu valpar från två olika mammor.
1. Amerikansk bully valpar (blocket se) från Valor Inter Plato Afelia Diamond (import Ryssland). Valpar av lila och lila trefärgade färger föddes. Flera American Bully pojkar och flickor tillgängliga. Typen av amerikansk mobbare är «standard». Pris för en amerikansk Bully-valp från Dognik Bulls kennel: 2000 euro. Valparna kommer att vara fria från rasens genetiska sjukdom: cerebellär atrofi. Mamman och pappan till dessa valpar har undersökts och är friska.
Bilder på mamman till valparna (blocket se American Bullies):

2. Amerikanska bully valpar (blocket se) från Dognik Bulls Lilibeth (kom från Ryssland till vår kennel). Valpar av blå, blå tricolor, lila, lila tricolor föddes. Flera killar och tjejer till salu. Priset för en valp är 2000 euro. Det här är amerikanska mobbare valpar av typen «pocket» (de minsta och bredaste amerikanska mobbare). Alla valpar har inte rasens genetiska sjukdom: cerebellar atrofi. Föräldrarna är undersökta och är friska.
Bilder på mamman till valparna (blocket se American Bullies):

Alla American Bully-valpar lämnar barnrummet vaccinerade, avmaskade, med ett europeiskt veterinärpass, med en ABKC-stamtavla och med ett köp- och försäljningsavtal för en renrasig valp. Dessutom får varje valp en stämpel i sitt pass som indikerar en klinisk undersökning av en veterinär innan de åker till sitt nya hem. Vi tillhandahåller också ett 10-sidigt memo om näring och träning av varje specifik valp från vår American Bully kennel.
För att köpa en American Bully-valp (blocket se), skriv till oss:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Vi levererar även till alla länder. Våra american bully  bor i 25 länder runt om i världen. Detta är ett tecken på kvalitet, berömmelse och tillförlitlighet.

blocket se american bully