Bolha American Bully


Mladički so naprodaj v American Bully Kennel “Dognik Bulls”! Trenutno imamo mladičke dveh različnih mater.
1. American bully puppies (bolha) od Valor Inter Plato Afelia Diamond (uvoz Rusija). Rodili so se mladički lila in lila tricolor barve. Na voljo več fantov in deklet American Bully. Vrsta ameriškega bully je «standardna». Cena mladička American Bully iz psarne Dognik Bulls: 2000 eur. Mladički ne bodo imeli genetske bolezni pasme: cerebelarne atrofije. Mama in oče teh mladičkov sta bila pregledana in sta zdrava.
Slike mamice mladičkov (bolha american bullies):

2. Ameriški bully mladički (bolha) od Dognik Bulls Lilibeth (pripeljani iz Rusije v našo psarno). Rodili so se mladički modre, modre tricolor, lila, lila tricolor barve. Prodam več fantkov in punčk. Cena enega mladička je 2000 eur. To so ameriški bully mladički tipa «pocket» (najmanjši in najširši ameriški bulli). Vsi mladički nimajo genetske bolezni pasme: cerebelarne atrofije. Starši so pregledani in zdravi.
Slike mamice mladičkov (bolha american bully):

Vsi mladički American Bully gredo iz vrtca cepljeni, razglisteni, z evropskim veterinarskim potnim listom, z ABKC rodovnikom in s sklenjeno kupoprodajno pogodbo za pasemskega mladička. Dodatno prejme vsak mladiček v potni list žig o kliničnem pregledu pri veterinarju pred odhodom v novi dom. Nudimo tudi 10-stransko beležko o prehrani in šolanju vsakega posameznega kužka iz naše psarne American Bully.
Za nakup psičke American Bully (bolha) nam pišite:
Elektronski naslov: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Dostavljamo tudi v vse države. Naši ameriški bully živijo v 25 državah po vsem svetu. To je znak kakovosti, slave in zanesljivosti.

bolha ameriški bully