Булли шоу на ABKC в Москва


Поздравления за победата на възпитаничката на нашия развъдник “Dognik Bulls” на изложението ABKC American Bully в Москва!
Американският булли Dognik Bulls Loona зае първо място в женския клас тип “стандарт” на първата изложба. И второ място при женските American Bully в тип “стандарт” на втората изложба. Изложба ABKC в Москва 10 февруари 2024 г.
Между другото, Dognik Bulls Loona е шампион на Беларус според версията BKO-FCI! А също и най-доброто куче American Bully за 2021 и 2022 г. според BKO-FCI! В Беларус, където живее Dognik Bulls Loona, американските хулигани могат официално да участват в изложби на FCI. Ето защо нашият Dognik Bulls Loona е звезда както в ABKC, така и в FCI системите.
Ако искате да закупите кученце American Bully, пишете ни в развъдника. Разкажете ни за себе си и за какво искате кученцето (семеен домашен любимец, изложбено куче на ABKC, куче за разплод). Кажете ни какъв тип и цвят кученце American Bully искате. И ние, въз основа на нашия богат опит, ще изберем най-доброто кученце American Bully за вас.
Имейл: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls

Булли шоу на ABKC в Москва. Американско булли шоу ABKC в Москва