Câinele mestecă totul, psiholog animal online

Cynolog Veronika Voitovska on radio
Câinele tău îți distruge casa? Mestecă mobila, pantofii, pereții? Deși știe sigur că acest lucru nu se poate face? Îi cumperi diferite mingi și jucării, dar câinele tău nu este foarte interesat de ele?
Vestea bună este că poate fi rezolvată. Eu, Veronika Voitovska, te pot ajuta. Pe scurt despre mine: medic generalist (în medicină din 2008). Psiholog animal certificat (din 2024). Manipulator de câini expert certificat (din 2019). Certificat în bunăstarea câinilor, management de canisa în Uniunea Europeană, primul ajutor pentru animale (din 2024). Arbitru al concursului de greutate. Arbitru al show-urilor American Pit Bull Terrier în Europa. Specialist atestat in masaj general si sportiv din 2009. Fondatorul TM „Dognik” — echipament sportiv pentru câini (din 2013 până în 2019). Particip în mod regulat la cursuri practice offline și la seminarii despre obediență și antrenament sportiv. Proprietarul unei mari canisa europene de rase serioase de câini (American Pit Bull Terriers și American Bullies) — „Dognik Bulls” (din 2011).
Ofer consultații online ca zoopsiholog. Nu dresaj online, nu cursuri de dresaj de câini. Voi găsi cauza principală a comportamentului nedorit al câinelui tău și voi ajuta să-l corectez.
Câinele tău mestecă mobila? Cățelul tău mestecă pereții? Să excludem (sau să confirmăm) lipsa de macroelemente și microelemente necesare pentru corpul câinelui. Și apoi vom face psihologie animală online.
Ofer o consultație de 30 de minute. Aici vom discuta toate punctele principale ale comportamentului nedorit al câinilor, precum și ceea ce doriți să obțineți. Îți voi spune pas cu pas cum să faci asta în situația ta.
De exemplu, întrebarea dvs.: un cățel trage pantofi pe pat în timp ce nimeni nu este acasă. Sau: câinele mestecă pereții, iar când încerci să-l alungi, se comportă agresiv.
Cunoștințele mele despre fiziologia normală și patologică a oamenilor și a câinilor vor ajuta la înlăturarea tuturor îndoielilor (sau la confirmarea) că motivul comportamentului este sănătatea câinelui. Și apoi, pe baza reflexelor, instinctelor și comportamentului fiecărui câine, rezolvă problema lui ca zoopsiholog. Am o vastă experiență practică în rezolvarea unei game largi de probleme de comportament la câini.
Costul unei consultații este de 50 de euro pentru 30 de minute.
Consultațiile se fac prin zoom sau skype. Înainte de apelul video, îmi descrieți problema dvs. și îmi trimiteți un videoclip cu problema (dacă este posibil).
Pentru a comanda online o consultație cu un zoopsiholog, scrieți-mi:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Ofer consultații doar în engleză sau rusă.

Dog trainer courses Veronika VoitovskaDog judge on dog shows Veronika Voitovska

Psiholog animale online, consultatie online cu un psiholog animal, caine mesteca mobila, caine mesteca pereti, probleme de comportament la caini, psiholog animal.