Canisa American Pit Bull Terrier Romania
Bun venit la canisa pit bull terrier «Dognik Bulls» Romania. Aici s-au născut Pit Bull Terrieri americani de rasă pură!
Lucrăm cu rasa Pit Bull Terrier din 2011. Când ne-am hotărât să începem propriul program de reproducere, am cumpărat câini în țara natală a pit bull terrier — în Statele Unite ale Americii. Principalele linii pe care le folosim în programul de reproducție al puietului nostru sunt OFRN (Old Family Red Nose, SUA), Red Alert (SUA), Jumbo (Iugoslavia), DDWW (linii vechi ucrainene funcționale, criza nu funcționează acum și aceasta este o mare tragedie pentru întreaga lume a American Pit Bull Terrier).
Am colectat cele mai bune acumulări de sânge de-a lungul anilor. Nu a fost ușor să cumpărați OFRN de rasă pură din SUA. Unii crescători și canise mari pot cumpăra câini cu aceste linii de sânge. Dar crescătoriile sunt de obicei reticente în a vinde acest sânge simplilor potențiali proprietari. Acești pitbulls sunt foarte apreciați în întreaga lume, așa că pot cădea în mâini greșite.
Folosind toate aceste linii de sânge în diferite combinații, am obținut propria noastră linie — Castlesline pitbulls. Acești câini sunt de talie medie (femele de la 16 la 24 kg, masculi de la 20 la 26 kg), cu mușchi buni, cu un sistem nervos excelent. Sunt caini sportivi ideali in diverse competitii sportive. Frumoasă și prietenoasă cu întreaga familie. Cu creier bun. Anatomia lor este perfectă, datorită căreia arată rezultate excelente în competițiile sportive. Un Pit Bull Terrier cu anatomie slabă, cum ar fi picioarele posterioare rele, nu vă poate oferi un rezultat bun în competițiile de sărituri. Mai mult, acest câine se poate răni din cauza deficiențelor anatomice doar trăind acasă și mergând pe stradă. Nu creștem și nu acceptăm pentru reproducere câini cu anomalii ale anatomiei sau ale sistemului nervos. Noi, familia noastră de canisa și viitorii proprietari trebuie să înțelegem că primesc câini buni care pot trăi liniștiți în familiile lor. Și vei merge la medicul veterinar doar o dată pe an — să te vaccinezi anual și să-ți verifici starea de sănătate, să fii liniștit că totul este în regulă.
Dacă sunteți în căutarea unui câine activ, American Pit Bull este o alegere excelentă. Dacă doriți o rasă mai calmă, dar cu mai multă mușchi, nu căutați mai departe decât American Bully.
Fiecare proprietar se întreabă cine este mai bun — un bărbat sau o femeie? Cu toate cunoștințele mele, pot spune ceva despre asta. Masculii Pit Bull Terrier sunt BĂRBAȚI cu majusculă. Nu numai la rasa pit bull, ci și la orice altă rasă. Masculii nu pot trăi cu masculi (nu vindem pitbull terrier-ul nostru familiilor în care există alți masculi. Vindem femele doar unor astfel de familii). Standardele de rasă sunt de obicei scrise pe baza masculilor. Acesta este motivul pentru care multor oameni le plac pitbul terrierii atletici și puternici. Dar dacă aveți un mascul în familie, copii mici, o mulțime de pisici, vă recomandăm să cumpărați o cățea pit bull terrier. Sunt câini mai calmi, mai de familie.
Cât costă un cățeluș pit bull în România? Costul cățeilor din canisa noastră a pitbull terrierului american România Dognik Bulls este de 1500-2000 euro. Depinde de fiecare împerechere și de fiecare cățel în parte. Plătești pentru un pitbull de calitate care nu te va dezamăgi în viața reală, care va fi fericit și sănătos. Puteți chiar să încadrați pedigree-ul acestui câine pe perete, deoarece pedigreele lor sunt perfecte. Primesti ceea ce platesti.
Câte împerecheri de pitbulls avem pe parcursul anului? De obicei este de 2-4 împerecheri pe an. Puteți cumpăra un cățeluș pit bull terrier atunci când avem deja pui pe stoc. Sau poți rezerva un cățeluș din viitoarele pui de la părinții care îți plac cel mai mult.
Catelul este rezervat la efectuarea unui avans. Aceasta înseamnă că nimeni nu poate cumpăra cățelul pe care îl alegeți. Înseamnă, de asemenea, că veți cumpăra cu siguranță acest cățel din canisa noastră. De obicei depozitul este de 500 euro si este inclus in pretul total (1500-2000 euro).
Vreau să vă arăt câinii de la canisa noastră American Pit Bull Terrier România. Ca să poți înțelege cât de perfect arată. Toți câinii din fotografie aparțin canisa noastră a pitbull terrierului american România Dognik Bulls sau s-au născut în canisa noastră:


Cum să iei un cățeluș pitbull de la canisa noastră dacă l-ai rezervat deja? Există mai multe moduri: poți să vii la canisa noastră American Pit Bull Terrier și să iei singur un cățel. Livrarea în orașul dvs. este posibilă (plătiți). Sau putem folosi o companie autorizată de livrare a animalelor dacă locuiți departe de crescătoria noastră (plătiți). Pitbulii noștri trăiesc în 20 de țări ale lumii, așa că cunoaștem toate metodele de livrare și nu există probleme cu ei.
Vă rugăm să nu ezitați să puneți orice întrebări:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram-dognikbulls
Apropo, avem catelusi American Pit Bull Terrier de vanzare in Romania chiar acum.