Canisa pentru câini


Câini și căței de la American Pitbull Terrier, rasa American Bully. Creșa noastră funcționează din 2011. Canisa este înregistrată în sistemul ADBA cu American Pitbull Terrier. Canisa pentru câini este înregistrată ABKC la American Bullies.
În primul rând, vă voi arăta câinii noștri ideali. Și când te vei îndrăgosti de ei, îți voi spune mai multe despre creșă.
American Pitbull Terrier sunt frumoși, musculoși, cu o anatomie perfectă:

American Bullies: Pocket, Standard și Classic. Puternic, sănătos, bun:

Ce facem la canisa? Totul a început cu o dragoste pentru câini. Am început să vizităm terenul de antrenament, expoziții canine și evenimente sportive. De-a lungul timpului, soțul meu și cu mine am decis să ne deschidem propriul canisa pentru câini. Am selectat cu atenție viitorii câini pentru canisa noastră. Ne-am adus câinii principali din America, apoi din Europa și Rusia. După mulți ani de creștere a câinilor de rasă pură, ne-am format propria noastră populație de câini în canisa. Toți American Pit Bull Terrier și American Bullies sunt câini excelenți pentru familii și pentru a trăi cu copii. Câinii noștri câștigă în sport și spectacole. Ei au, de asemenea, pedigree cu adevărat exclusivist care datează din acele vremuri vechi. Vremurile în care câinii își îndeplineau funcțiile impecabil, erau rezistenți și foarte sănătoși.
Dacă sunteți în căutarea unei cașe și doriți să cumpărați un cățel, atunci nu ezitați să ne contactați. Vă vom spune despre diferențele dintre American Pit Bull Terrier și American Bullies. Vă vom arăta clar cum arată, vă vom arăta sute de videoclipuri și fotografii. Vă vom oferi consultanță completă pentru a vă ajuta să decideți ce fel de câine doriți să cumpărați.
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Dacă încă nu v-ați hotărât asupra unei rase de câini, vă sugerez să urmăriți canisa noastră pe Instagram. Veți urmări câinii noștri, vă veți bucura de succesele noastre și veți avea o părere personală despre pitbullii și bătăușii de la canisa Dognik Bulls.

Canisa pentru câini. Canisa American Bully. Canisa de pitbull terrieri americani