Canisa pentru pui american pitbull terrier


Tricotat exclusiv în Europa! La canisa DOGNIK BULLS american pitbull terrier așteptăm cățeluși cu sânge OFRN/Jumbo.
Unicitatea acestei împerecheri este că sângele OFRN (Old Family Red Nose) este foarte rar în Europa. OFRN este o familie veche de nas roșu. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că orice American Pit Bull Terrier care are nasul roșu este OFRN. OFRN include linii de sânge americane mai vechi, cum ar fi Millers, Larsan, Castillo. Majoritatea caniselor americane de pit bull terrier din SUA sunt construite pe sânge OFRN.
Tatăl cățeilor noștri a fost adus din Florida, America. De la o creșă care se ocupa de standardele sportive din SUA. Creșa Real Deal Chocolates este închisă deocamdată. Dar încă mai avem liniile lor pure de reproducere.
De aceea am crescut Millers Wild Storm cu o cățea adusă din Bulgaria. Ea este un reprezentant al reproducerii exclusiv de lucru, linia de sânge Jumbo. Aceasta va fi ultima ei împerechere în canisa noastră. De câțiva ani am produs extraordinari American Pit Bull Terrier din această combinație. Pentru mine personal, două femele și doi masculi din aceste împerecheri au fost lăsați în canisa noastră. De asemenea, sunt folosiți pentru creșterea ulterioară a cățeilor de American Pitbull Terrier de calitate în canisa. Primim câini de talie medie, cu un sistem nervos echilibrat. Prin natura lor, toți cățeii noștri și pitbulls adulți din combinația OFRN/Jumbo sunt foarte atașați de familie. Aceștia sunt cu adevărat câini de familie. Masculii din aceste împerecheri au instincte pronunțate de a-și proteja oamenii de străini în caz de urgență. În caz contrar, ei sunt absolut adecvati din punct de vedere social în societate. Aceștia sunt pit bull terrieri cu motivație înnăscută de joc și alimentație.
Ambii părinți sunt testați pentru absența bolilor genetice și sunt supuși anual tuturor examinărilor medicale necesare de către un medic veterinar autorizat. Viitoarea mamă a cățeilor a fost examinată suplimentar pentru sănătate înainte de împerechere și au fost, de asemenea, efectuate teste.
Tatăl cățeilor este multi-campion la competiții sportive și expoziții din mai multe țări. O listă completă de titluri este disponibilă pe pagina sa personală de pe site-ul nostru de pepinieră, o puteți verifica.
Toți cățeii vor fi de trei ori deparazitați, vaccinați, cu pașaport veterinar european, pedigree ADBA și contract de vânzare. În plus, toată lumea va primi instrucțiuni despre creșterea unui cățel de până la 1 an. 20 de pagini de informații utile, exclusiv de la canisa noastră de pit bull terrier americani „DOGNIK BULLS” pentru proprietarii cățeilor noștri.
Pretul unui catelus de la acesti parinti este de 1800 de euro sau 2000 de dolari.
Livrarea este disponibilă în toată Europa, America, Canada, Brazilia.
Pentru a rezerva un catelus American Pitbull Terrier de la canisa, scrie-ne:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Veronika Voitovska a ta. Proprietar al canisei americane pit bull terrier „Dognik Bulls”. Medic de familie. Manipulator de caini expert. Psiholog animale.

 

OFRN Larsan, OFRN Castillo, căței american pitbull terrier de la canisa, canisa american pitbull, OFRN pitbull cumpără, jumbo pitbull cumpără