Canisa Pit Bull Bucuresti

Vă urez bun venit pe site-ul canisa American Pit Bull Terrier București „Dognik Bulls” (înregistrare ADBA- Asociația Crescătorilor de Câini Americani).

Din 2011, canisa noastră de pit bull București a crescut animale de înaltă calitate de pit bull terrier american, folosind linii de sânge moderne — Jumbo, ddwv, OFRN, Red Alert.

Pitbulls de la Dognik Bulls Bucharest sunt terieri de lucru puternici, atletici, sanatosi. Fiecare pui de catei din canisa noastra este atent planificata si contine o populatie extraordinara de pit bulls adevarati. În canisa noastră american pit bull terrier București puteți cumpăra un cățeluș pit bull (București), prețul mediu este de 1000-2000 euro. În fiecare an creștem mai multe cățe diferite, păstrându-ne linia principală și propria noastră linie de reproducere, Castlesline.

Fondatorul liniei este bărbatul Millers Wild Storm aka Castle importat din America. A fost achiziționat de la o canisa sportivă excelentă din Florida (Real Deal Chocolates) și a devenit cel mai mare tată american Pit Bull Terrier din Europa. Copiii lui sunt puternici, musculoși, cu un psihic stabil, foarte nesăbuiți, cu o motivație excelentă pentru mâncare și joacă. Cu toate acestea, sunt amabili cu familia lor și cu câinii complet siguri din punct de vedere social. Împreună cu un set de gene de înaltă calitate, un pedigree exclusivist, obțineți un prieten fidel și cu adevărat de încredere de la canisa pit bull București

Pentru a discuta despre opțiunea de a cumpăra un cățel de la canisa pitbull din București, pentru a decide ce rasă de cățel se potrivește familiei și stilului tău de viață, te rugăm să ne contactezi folosind metodele de mai jos

Instagram Pit Bull Kennel București— dognikbulls

Email American Pit Bull Terrier Bucharest Kennel — dognikb@gmail.com

Fotografii cu niște câini de la „Dognik Bulls”, American Pit Bull Terriers București: