Canisa Pitbull Romania

Singura canisa de pit bull terrier american inregistrata din Romania «Dognik Bulls» (ADBA) a fost infiintata in 2011, din 2016 crescand propria linie de crestere a pit bulls americani — Castlesline. Linia se bazează pe câini Old Family Red Nose cu adăugarea de reproducere de lucru, s-au folosit sânge Jumbo, DDWW, Red Alert.

De mulți ani devenim puternici, cu capete mari și voluminoase, cu gânduri, foarte mult jocuri de noroc și conducând American Pit Bull Terrier. Dimensiunea medie a pitbulilor noștri este de 20-24 kg. Înălțimea la greaban este de 43-50 cm.În funcție de împerechere, avem pitbulls mai mari sau mai mici ca greutate. Toți absolvenții creșei pitbull din România trăiesc bine cu copii de diferite vârste. Câinii noștri au un psihic suficient de puternic.

Pit-bul-ii din canisa românească sunt testați pentru boli genetice ale rasei, examinați în mod regulat de un medic veterinar, performează și câștigă la expoziții din România și străinătate, câștigă în competiții sportive din diferite țări. Absolvenții canisa pit bull „Dognik Bulls” România locuiesc în 20 de țări ale lumii.

Campionii Letoniei, Campionii Estoniei, Campionii Statelor Baltice, Campionii Italiei, Campionii Ucrainei, Campionii Belarusului, Campionii Rusiei s-au nascut in canisa American Pit Bull Terrier Romania «Dognik Bulls». Campioni la competiții sportive din Letonia, Lituania, Finlanda, Ucraina, Rusia, Belarus etc.

În canisa noastră de American Pit Bull Terriers din România sunt căței de mai multe ori pe an. Ne puteți contacta și discuta ce fel de cățel doriți — femela sau mascul, culoarea, mărimea adultului, caracterul așteptat și multe altele. Asigurați-vă că ne spuneți despre dvs. și despre familia dvs., astfel încât ne va fi mai ușor să vă spunem ce pui de la care împerecheri de pit bull vi se potrivesc. Prețurile pentru cățeii noștri American Pit Bull Terrier sunt în medie de 1000-2000 de euro.

Pit Bull Kennel Romania instagram- dognikbulls

E-mail- dognikb@gmail.com

Fotografii cu niște câini de la canisa Dognik Bulls România