Canisa pitbull terrier Dognik Bulls


Bine ați venit la canisa Pitbull (American Pitbull Terriers). Pepiniera noastră are numele înregistrat „Dognik Bulls”. Din 2011 lucrăm cu rasa pit bull.
Pentru a putea evalua personal calitatea câinilor noștri, vă voi arăta câteva fotografii. Aceștia sunt pit-bulls adulți „Dognik Bulls”.

Canisa noastră este înregistrată la ADBA-American Dog Breeders Association. Principalele linii de sânge pitbul cu care lucrăm sunt: ​​Old Family Red Nose, Jumbo, Red Alert, Lonzo, Maverick, Zebo, DDWW. Pitbulls „Dognik Bulls” trăiesc în 25 de țări din întreaga lume. Sute de iubitori și cunoscători ai rasei American Pitbull Terrier.
Toți americanii noștri Pit Bull Terrier sunt testați pentru a fi lipsiți de boli genetice.
Pitbul-terrierii noștri americani sunt campioni ai Germaniei, Italiei, Marii Britanii, Letonia, Lituaniei, Estoniei, Ucrainei, Rusiei, Belarusului și altor țări. Câștigători ai expozițiilor și competițiilor sportive din întreaga Europă.
Dacă sunteți interesat să achiziționați un pitbull ADBA, vă rugăm să ne contactați. Asigurați-vă că ne spuneți despre dvs. în primul mesaj:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Prețul cățeilor American Pitbull Terrier din canisa noastră este de 1500-2000 de euro (dolari). Facem împerecheri pitbull în interiorul canisa, precum și împerecheri în aer liber în toată Europa.
Creșa noastră este situată în Letonia (Europa, Uniunea Europeană). Nu departe de Riga (capitala Letoniei). Dar vindem pui de pitbull în toată Europa și SUA. Livrare disponibilă. Suma de expediere depinde de țara în care locuiți. Sau poți veni/zbura să ne vizitezi. Și, în același timp, ridică-ți cel mai bun cățel american Pitbull Terrier.
Canisa de pitbul Dognik Bulls vinde în prezent mai mulți băieți și fete. Nu ratați șansa de a deveni proprietarul unui pitbull atletic de rasă, bine manieră, cu pedigree.
Salutări, Veronika Voitovska.

Canisa pitbull terrier Dognik Bulls