Canise de pitbul lângă mine


Canisa de pitbull terrieri americani „Dognik Bulls”. Câinii noștri sunt reprezentanți ai celor mai pure și mai faimoase linii de reproducere ale American Pit Bull Terriers. OFRN (SUA), Red Alert (SUA), Jumbo (Iugoslavia), Zebo (SUA), Lonzo (SUA), Boudreaux (SUA), DDWW (Ucraina).
Canisa pitbull „Dognik Bulls” este cunoscută în întreaga lume — câinii noștri trăiesc în 25 de țări! Inclusiv în patria rasei — în Statele Unite ale Americii.
Pitbul Terrierii noștri americani câștigă competiții sportive, expoziții și antrenamente în multe țări din întreaga lume. Toți câinii din canisa au fost examinați pentru absența bolilor genetice care ar putea fi prezente la rasa American Pitbull Terrier.
Fotografii cu câinii noștri (canise pitbull lângă mine):
American pitbull terrier kennelAmerican pitbull terrier kennelAmerican pitbull terrier kennel
Principiile muncii noastre:
Dragoste pentru rasă. Folosim doar pitbulli americani de înaltă calitate în creșterea noastră. Toți pitbullii noștri sunt de pedigree american ADBA. Și acestea sunt cele mai valoroase pedigree pentru pitbulls din întreaga lume. La urma urmei, această organizație este cea care înregistrează și ține evidența pitbulilor de rasă pură din lume din 1909.
Învățăm constant lucruri noi și ne îmbunătățim munca. Eu, ca șef de creșă, sunt medic. De asemenea, sunt un antrenor de câini expert certificat. Judecător al show-urilor americane de pit bull terrier în Uniunea Europeană. Arbitru al competițiilor sportive (waitpulling).
Principala reproducere se bazează pe sânge pur american. Am adus câțiva câini din America. De asemenea, mergem la reproducere cu câini masculi americani de top.
Puteți cumpăra un cățeluș pitbull din canisa noastră. Pretul mediu este de 1500-2000 euro. Livrarea este disponibilă în orice oraș și țară. Avem o vastă experiență în livrări. Principalul lucru de la tine este dorința de a cumpăra un cățeluș în canisa noastră de pit bull. Și, de asemenea, viabilitate financiară pentru achiziționarea și întreținerea unui pit bull terrier activ, cool și activ de la „Dognik Bulls”.
Anul acesta, canisa noastră intenționează să aibă 5 pui de căței American Pit Bull Terrier. Contactează-ne și cumpără cățelul visurilor tale de la „canisa pit bull lângă mine”.
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Cu stimă, Veronika Voitovska, canisa de pitbull terrieri americani „Dognik Bulls”.

Canise de pitbul lângă mine