Cât de periculoși sunt Pitbull Terrieri americani?


Experiență reală de la proprietarul unei canise americane pitbull terrier din 2011.
Principalele puncte pentru care americanii pitbull terrieri sunt considerați periculoși. Se presupune că atacă adesea oamenii. Se presupune că nu pot trăi în familii cu copii. De asemenea, nu sunt prieteni cu alți câini.
Și acum în detaliu cu exemple pentru fiecare punct. Despre atacul pit bull terrieri asupra oamenilor. Inițial, rasa a fost crescută pentru luptă. Adică pit-bulls s-au luptat cu pit-bulls. Iar agresivitatea față de o persoană (orice manifestare de agresivitate) era sacrificarea. Pentru că atunci când câinii se luptau, trebuiau să fie fără zgarda. Iar persoana trebuia să le poată îndepărta una de cealaltă, dacă era necesar. Câinii care, în entuziasmul unei lupte, și-ar putea îndrepta atenția asupra unei persoane au fost deja sacrificați. Adică, întreaga istorie a rasei American Pitbull Terrier este construită pe interzicerea agresiunii față de oameni. În acest moment, am 10 pit bull terrier americani de diferite linii de sânge în canisa mea. Nici unul dintre acești câini nu s-ar gândi să mă atace sau să aibă probleme cu mine. Dintre acești câini, am trei masculi. Ei tratează foarte bine străinii de pe stradă. Dacă este necesar, un pitbull, ca orice câine, poate fi dresat să păzească. Dar în mod înnăscut nu au calități protectoare. Spre deosebire de rase de câini precum Doberman, Ciobănesc German, Malinois, Rottweiler. Acești câini au fost crescuți cu capacitatea de a intra în conflict cu oamenii. Programul lor genetic conține funcții de lucru. Iar munca pentru ei este securitate. Inițial implică posibilitatea unui conflict cu o persoană. Prin urmare, aceste rase de câini mușcă oamenii și nu experimentează disconfort. La urma urmei, este în sângele lor.
Conform cercetărilor mele, toate cazurile cunoscute în care „un pitbull a mușcat o persoană” nu erau adevărate. Deoarece aceștia nu erau pit bull terrier americani de rasă pură. Adică câini cu un pedigree complet și de încredere (ADBA sau UKC). Bineînțeles, am auzit despre cazuri de reproducere proastă (de calitate scăzută) a pit bulls americani. Unde au crescut doi pitbulls cu sănătate mintală proastă. Astfel de câini pot da reacții neașteptate la orice acțiune. Acesta este motivul pentru care este atât de important să cumpărați un cățeluș American Pitbull Terrier de la o canisa de renume. De exemplu, în canisa noastră „DOGNIK BULLS”.
Mai departe. Am realizat un studiu pentru a estima cât de obișnuiți sunt pit bull terrieri în Europa. Adică, cât de mult mai mulți sau mai puțini sunt decât Labradorii, Dobermanii, Rottweilerii și Păstorii care mușcă oamenii. Statistici: pitbulls sunt permise în Finlanda, Letonia, Estonia, Ucraina, Belarus, Rusia, Suedia, Cehia, Irlanda, Italia, Slovenia. Pit Bull Terrieri pot trăi, dar cu permisiuni suplimentare de la proprietari (adică, luați în considerare atunci când plătiți statului bani suplimentari și plătiți și asigurarea civilă): în Elveția, Spania, Lituania. Pitbullii sunt complet interziși în Franța (deși în realitate există o mulțime, chiar și de rasă), Marea Britanie (în realitate, britanicii cumpără o mulțime de pitbulls în fiecare lună din țările Europei de Est), Croația și Germania. Adică, în jumătate din țările europene există fie o interdicție, fie restricții privind deținerea unui câine pit bull terrier. Deci, care ar putea fi statisticile reale? Nici unul. Nu este interzis Rottweiler, dobermani și ciobanesc german mușcă de fapt oamenii. Dar, din moment ce au dreptul la acest lucru în funcție de rasă, autoritățile diferitelor țări sunt inactive. Ei au decis în urmă cu 40 de ani că vor interzice pit bull terrieri peste tot. Așa fac ei. Deși acest lucru este absolut nedrept față de pitbul terrieri cu adevărat pură.
Despre viața americanilor pit bull terrieri și a copiilor. De fapt, pitbulls se descurcă grozav cu copiii. La fel ca orice altă rasă de câini. Amintiți-vă, un pitbull este doar un câine activ, energic, care iubește plimbările lungi și familia lui. Acesta nu este un monstru care se naște și vrea să muște stomacul unui copil care trece pe acolo. Un pitbull, ca orice alt câine, își dorește dragoste, atenție, mâncare gustoasă și sănătoasă.
Pitbul-terrierii noștri americani de la canisa DOGNIK BULLS trăiesc bine cu fiica noastră. Ea are 1 an. De asemenea, se plimbă zilnic cu copiii vecinilor noștri. Și sunt 6 dintre acești copii pentru unii vecini și doi pentru alți vecini. Crezi că cineva le-ar permite copiilor să intre în contact cu o grămadă de pit bull terrier americani dacă ar fi inadecvați? Iată viața reală cu pitbulls. Nu sunt periculoși dacă sunt născuți din părinți buni și crescuți de oameni sănătoși mintal.
Îți voi spune o poveste cu adevărat tristă. Odată, un bărbat din Estonia mi-a cumpărat un cățel. Familia are trei copii. Cățelul a locuit cu ei exact două săptămâni. Apoi a sunat și a spus că îi era teamă că peste un an pitbull-ul îi va mușca pe toți copiii.
Eu, ca un bun crescător, i-am spus să aducă cățelul înapoi. În aceste două săptămâni, soția acestui bărbat a trimis fotografii cu cățelușul cu copiii și totul a fost bine.
Clovnul ăsta îmi aduce un câine. Și cățelușul se apasă în pământ. Este evident că a fost bătută. De ce poți învinge un cățeluș mic la vârsta de 4 luni? Cumpărător absolut inadecvat. Am restabilit psihicul acestui pitbull de mai multe ori

doar luni. Îi era frică când o mână a fost ridicată lângă ea. Adică acest bărbat a bătut-o tot timpul în care a trăit cu ei. Pentru ce? Ce l-a determinat pe un bărbat care cântărește peste 100 kg să lovească un cățeluș? Este foarte ușor să spargi psihicul unui cățel. Chiar dacă este un pit bull terrier bine crescut. Cățeii absorb totul din mediul lor.
Când am luat cățelușul înapoi (vecinii noștri cu copii erau cu noi), ne-am dus la vecini să prăjim kebab. Cățelușul a fost grozav cu noi, a comunicat cu copiii și nu a arătat absolut nicio agresivitate. Eram doar speriat.
În cele din urmă, am lăsat acest cățel în canisa noastră. Mi-a plăcut foarte mult de ea. La o lună după ce ne-a fost returnat, am participat deja la două expoziții. Experții au remarcat în descriere că cățelul este încordat și are nevoie de mai mult contact cu oamenii. Dar nu aveam chef să explic că acesta este contactul cu oamenii pe care îi căutăm la expoziție. Petrec timp pentru un mic pitbull cu mine. Întoarcerea credinței ei oamenilor. Încă o lună mai târziu, având o experiență enormă, i-am refăcut aproape complet psihicul. Și am vizitat din nou două expoziții. De data aceasta toți experții l-au lăudat pe minunatul pitbull mic.
În acest moment, a trecut un an de la această poveste. Acest cățel a devenit un frumos American Pitbull Terrier. Este prietenă cu câini, oameni, copii. Îi place să alerge pe o bandă de alergare, să se plimbe prin pădure și să viziteze expoziții. O linge pe fiica noastră și doarme cu burtica sus. Este absolut fericită și relaxată.
Așa că vă spun asta. Oamenii fac cainii sa fie periculosi. Pit Bull Terrieri americani buni nu sunt periculoși. Sunt prietenoși și veseli. Ei iubesc viața și se bucură de fiecare minut din ea.
American Pit Bull Terrier poate trăi cu alți câini. Trebuie să alegeți liniile de reproducție potrivite. Pitbulii noștri trăiesc și sunt prieteni unul cu celălalt.
Dacă vrei cu adevărat să iei un cățeluș American Pitbull Terrier. Dar ai îndoieli dacă pitbulls sunt periculoși. Scrie-ne la canisa pit bull „DOGNIK BULLS”. Vom discuta situația dvs. specifică și vom decide dacă aveți într-adevăr nevoie de un câine atât de activ precum pitbull.
Din partea mea, garantez că toți pitbull terrieri americani Dognik Bulls au un psihic stabil și nu sunt periculoși.
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Toți cățeii de pitbull terrier din canisa noastră sunt viermiți, vaccinați, cu pașaport veterinar european, cu pedigree ADBA, cu microcip înregistrat, cu contract. Prețul unui cățeluș pit bull terrier Dognik Bulls: 2000-2500 euro (2200-2700 dolari). Pitbull Terrier-ul american trăiește în 26 de țări din întreaga lume. Creșa noastră este cunoscută și de încredere de mulți ani.
În prezent, canisa are de vânzare un cățel pitbull terrier. De asemenea, așteptăm nașterea cățeilor din trei părinți diferiți:

Un pitbull a mușcat o persoană, cățeluș pitbull terrier de vânzare, cât de periculoși sunt pitbull terrierii americani