Căței American Bully cu nasul gri


Pui americani bully  rasă în canisa DOGNIK BULLS. Toți cățeii vor fi tricolori albastru (gri), la fel ca și părinții lor. Nașterea cățeilor este iunie 2024.
Rezervările sunt acum deschise pentru cățeii American Bully tricolor albastru.
Tatăl: Chaw Li Iva San Attilus. Adus din Rusia. Campion al Letoniei, Mare Campion al Belarusului, câștigător al „BullyShow-2023”.
Mama: Dognik Bulls Lilibet. Adus din Rusia. Aceasta este a doua ei pui de bătăuși americani. Primii căței au crescut pentru a fi niște câini de buzunar minunați.
Toți cățeii vor fi deparazitați, examinați de un medic veterinar (cu certificat de sănătate în pașaportul veterinar), vaccinați, cu microcip înregistrat, cu pedigree ABKC, cu pașaport veterinar european. Acord de cumpărare și vânzare și instrucțiuni de îngrijire a cățelului pentru American Bully.
Pentru a cumpăra un american bully tricolor gri, scrieți-ne:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Bătăușii americani de la pepiniera DOGNIK BULLS trăiesc deja în 25 de țări din întreaga lume. Acesta este un indicator al fiabilității, calității și cererii bătăușilor noștri americani.
Cu stima, Veronika Voitovska. Proprietar al creșei americane bully „Dognik Bulls”. Doctor. Manipulator de caini expert. Psiholog animale

Căței American Bully cu nasul gri, American Bullies de la canisa, cumpără un American Bully tricolor gri