Căței American Bully, cumpărați de la o canisa


Sunt așteptați căței la American Bully Kennel „DOGNIK BULLS”. Nașterea cățeilor American Bully are loc la începutul lunii iunie 2024.
Mama: Dognik Bulls Lilibet. Adus din Rusia. Nu are boli genetice ale rasei. American Bully prietenos, activ, foarte agil. Respectă pe deplin standardul rasei. În tipul „buzunar”. Trăiește în canisa noastră, împreună cu alți câini. Se plimbă în fiecare zi cu copilul nostru de un an și copiii vecinului.

Tată: Chaw Li Iva San Attilus. Adus din Rusia. Nu are boli genetice de rasă (testate pentru: mielopatie degenerativă, hiperuricozurie, lipofuscinoză neuronală tip 4, lipofuscinoză neuronală tip 10, atrofie retiniană tip 1, atrofie retiniană tip 2). Titluri: Campion al Letoniei, Mare Campion al Belarusului. Câștigător al „Bully Show-2023”. Bărbat foarte prietenos. Absolut loial străinilor, altor câini, copiilor. Are un sistem nervos echilibrat.
Ce trebuie să știți înainte de a cumpăra un cățeluș American Bully de la canisa DOGNIK BULLS?
Primul. Ne pasă de toți cățeii noștri și este important pentru noi în ce familii merg. Prin urmare, atunci când comunicați cu un reprezentant al creșei, vă rugăm să ne spuneți despre dvs. Despre experiența ta cu câinii (chiar dacă nu ai, spune-ne și nouă). Cât de mare este familia ta? Are cineva din familie alergii?
Al doilea. Toți cățeii noștri American Bully merg în familii noi cu un set complet de documente. Fiecare catelus va fi deparazit de cel putin trei ori. Va fi vaccinat (un vaccin daca catelul pleaca dupa 8 saptamani si 3 vaccinuri daca catelul pleaca dupa 12 saptamani). 3 vaccinuri sunt un set complet de vaccinări. În funcție de țara de reședință, un vaccin poate fi suficient pentru ca cățelul tău să meargă într-o nouă familie sau poate fi necesar să le primești pe toate trei. Înțelegem că vrei să-ți iei cățelul American Bully cât mai curând posibil. Prin urmare, vă vom spune despre regulile din țara dvs. și vă vom oferi cea mai convenabilă opțiune. Toți cățeii au microcip și acte de înregistrare. Toți cățeii vor avea pașaport veterinar european. Toți cățeii vor fi vânduți cu contract de vânzare. Bonus de la canisa: oferim un manual de instrucțiuni de 20 de pagini despre creșterea, alimentația și educația corespunzătoare a unui cățel American Bully. Îți spune ce poți și ce nu faci cu cățelul tău. Cum și ce să-l învețe. Cu ce ​​să hrănești și cât de des. În general, conține răspunsuri la toate întrebările de bază pe care le poți avea în primul an de viață al cățelușului tău.
Al treilea. Ce culoare și tip vor fi cățeii noștri American Bully? Asteptam catelusi in principal de tip “de buzunar”, poate cativa catelusi vor fi de tip “clasic”. Tipul „clasic” este un câine care este puțin mai înalt și mai ușor în structura osoasă. Asteptam catelusii American Bully doar in culorile tricolor albastru si albastru uni.
Al patrulea. Care este prețul unui cățeluș American Bully de la canisa DOGNIK BULLS? Deoarece aceasta este o înmulțire, aceasta înseamnă că masculul din care se vor naște puii nu aparține canisa noastră. Acestea sunt cheltuieli suplimentare mari pentru călătorie, plata pentru împerechere, împerecherea în sine și pregătirea documentelor suplimentare. Prețul unui cățeluș American Bully va fi de 3000 de euro. Depozit rezervare catelus — 500 euro (inclus in pretul total al catelusului). Avansul de rezervare se plătește la rezervarea unui cățel (la alegere: prima sau a doua alegere mascul/femelă) sau după nașterea cățeilor, dacă mai sunt pui nerezervați la momentul nașterii. De obicei, unii căței American Bully sunt deja rezervați înainte de naștere. Prin urmare, consultați-vă familia, decideți pe cine doriți: un băiat sau o fată și scrieți-ne pentru a rezerva un minunat cățeluș American Bully.
A cincea. Ne livrăm cățeii în toată lumea. De obicei, aceasta este livrare personală, dar uneori cu curieri. Sau poți veni la canisa să-ți iei personal cățelul American Bully. Ne bucurăm să vă cunoaștem, îi vom arăta mamei cățeilor și veți vedea personal cât de ideal este acest câine. Bătăușii noștri americani trăiesc în 26 de țări din întreaga lume. Experiența noastră în livrarea de pui este enormă.
Pentru a cumpăra un cățeluș American Bully de la canisa, scrieți-ne:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Fotografie cu părinții unor cățeluși americani bully împreună:

Cumpărați cățeluși American Bully de la o canisa, căței American Bully, rezervare American Bully, American Bullies 2024, cumpărați un cățeluș Bully, prețul American Bully, prețul cățelușului American Bully, prețul cățelușului American Bully de la o canisa, cumpărați un American Bully albastru, cumpărați un American Bully tricolor albastru