Cățeluș american bully gri


Canisa oficială American Bully „DOGNIK BULLS” va avea căței gri (albaștri).
Părinții viitorilor căței sunt importați, aduși din două creșe rusești diferite. Culoare: albastru tricolor. Ei vor produce căței American Bully în culorile „gri/albastru” și „albastru tricolor”.
Fotografie cu părinții împreună:

Tatăl cățeilor este Campion al Letoniei, Mare Campion al Belarusului, câștigător al Bully Show 2023. Participant și câștigător la expoziții din diferite țări. Are certificate personale pentru absența bolilor genetice. Pseudonim: Chaw Li Iva San Attilus.
Mama cățeilor a fost adusă din Rusia. Aceasta este a doua ei puie de pui. Cățeii din primul pui au crescut puternici și frumosi de tip „de buzunar”. Activ, prietenos, cu sănătate mintală și sănătate bună. De asemenea, mama puilor nu are boli genetice specifice rasei. Pseudonim: Dognik Bulls Lilibet.

Dacă vrei să cumperi un „cățeluș American Bully gri”, atunci scrie-ne la creșă:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Care este prețul unui cățeluș American Bully gri? Toți cățeii de la acești părinți vor costa 3000 de euro (atât albastru, cât și albastru tricolor). Depozit rezervare — 500 euro (inclus in pretul total al catelusului). Puii pot merge în case noi după 8 săptămâni de la naștere. Toti cateii American Bully vor fi deparazitati de mai multe ori, vaccinati, cu microcip inregistrat, cu pasaport veterinar european, cu pedigree ABKC. Numai în canisa noastră American Bully, oferim un memento suplimentar mare pentru fiecare cățel. Descrie modul în care cățelul tău a crescut și s-a dezvoltat, cum să-l hrănești corect și cum să-l introduci în tot ce este nou în această lume. Și alte informații importante, exclusiv de la noi. Acest lucru vă va ajuta să creșteți un câine rece și sănătos și să vă antrenați cățelul American Bully corect și la timp.
În timp ce cățeii sunt încă în canisa, toți sunt supuși unei socializări timpurii. Asta înseamnă să cunoști alți oameni, diferiți copii, alți câini, o pisică. Aceasta este o plimbare în pepinieră și în pădure. Acesta este un antrenament pentru a tăia unghiile și a curăța urechile. Călătorind în mașină. Antrenament pentru a folosi guler și lesă. Dacă cățeii cenușii American Bully pleacă după 8 săptămâni (unele țări pot trimite doar cățeluși mai mari), atunci sunt și ei obișnuiți cu numele și comenzile de bază.
Puteți adresa orice întrebări care vă interesează scriindu-mi personal.
Bătăușii noștri americani trăiesc în 26 de țări din întreaga lume. Prin urmare, dacă doriți să cumpărați un cățeluș American Bully gri în canisa noastră, dar locuiți departe de noi, vă vom ajuta la aranjarea livrării. De asemenea, vom fi bucuroși să-i vedem pe toți potențialii proprietari ai puilor noștri gri American Bully ca oaspeți.
Cu stima, Veronika Voitovska. Proprietarul canisa oficială American Bully „DOGNIK BULLS”. Manipulator de caini certificat. Psiholog animal certificat.

Cățeluș American Bully gri, canisa oficială American Bully, cumpărați cățeluș American Bully gri, cumpărați cățeluș American Bully gri, prețul unui cățeluș American Bully gri