Cățeluș american pitbull terrier. Vânzare


O fată din rasa American Pitbull Terrier este de vânzare. O rudă cu cel mai intitulat pitbul terrier american din lume, pe nume Fonvielles A și N Stuff of Legends. Acesta este unchiul cățelușului nostru care este de vânzare.
Cățeluș american pit bull terrier, născut în canisa de creștere Dognik Bulls. Culoare: ciocolata cu nas rosu. Părinţi:


Tatăl: Millers Wild Storm. Adus din America. Creșă „Ciocolate Real Deal”. Nu are boli ale rasei (testat). Tată a aproximativ 400 de American Pit Bull Terrier din întreaga lume. Un mascul foarte faimos din rasă. Campion al rasei, campion la expoziții și competiții sportive. Un pitbull foarte activ, atletic, musculos.
Mama: Hoffs Banshee. Importat din Brazilia. Pepiniera „Dusheik”. Nu are boli genetice ale rasei (testate). Câștigător al expozițiilor. Câine atletic de tip terrier excelent.
Ultima fiică de la acești părinți este oferită spre vânzare. Nume genealogic: Dognik Bulls California. Complet vaccinat, cu microcip înregistrat, pedigree ADBA și pașaport veterinar european. De asemenea, oferim un contract de cumpărare și vânzare pentru un cățel de rasă pură, o fișă de instrucțiuni pentru cățel cu toate informațiile necesare pentru primul an de viață al unui cățeluș pitbull. Pret 1700 euro. Catelul este situat in Letonia, livrare oriunde in lume. Pitbul-terrierii noștri americani trăiesc în 25 de țări din întreaga lume, așa că vă vom ajuta să cumpărați și să aduceți cel mai bun pitbull oriunde v-ați afla.
Cățelul a fost crescut profesional cu hrană holistică. Este obișnuită cu câini, copii de toate vârstele, să meargă afară și cunoaște toate comenzile de bază. Câinele ideal din vechea reproducere americană de pitbull terrier. Linie de sânge: Old Family Red Nose. Include sânge precum Lar San, Millers, Castillo. Cele mai multe pepiniere din Statele Unite ale Americii se bazează pe ele.
Aveți o oportunitate unică de a cumpăra un cățeluș pitbull terrier de linii americane pure în Europa.
Pentru întrebări despre achiziționarea unui cățel Old Family Red Nose, scrieți la:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Oferim consultații gratuite canine pentru toți câinii din canisa Dognik Bulls de-a lungul vieții. Și asta înseamnă 10-15 ani de asistență și sprijin calificat. În lumea de astăzi, acest lucru este scump.

Îți voi răspunde la toate întrebările. Șefa creșei Veronika Voitovska. Doctor. Manipulator de caini expert. Psiholog animale.

Cățeluș pitbull american, cățeluș pit bull terrier american, nasul roșu al familiei vechi, cățelul nasului roșu al familiei vechi.