Cățeluși american bully 2022

Cățeluși american bully 2022
În canisa noastră Dognik Bulls puteți cumpăra un cățeluș American Bully. In momentul de fata sunt catelusi de tip „pocket” si de tip „standard”. Aici voi arata cateii la tipul „standard”.


Tatăl cățeilor este un mascul importat din America. Campion al țării, părinte de campioni în sistemele FCI și ABKC. Testat pentru sănătate, testat pentru urmași, testat pentru boli genetice ale rasei. Pseudonim: 815 Bully Camp Noise. Masculul are un cap puternic, cu pedigree, mușcătură în foarfecă (ideal pentru standardul rasei).
Mama cățeilor a fost adusă din Rusia. Mare producător. Acesta este al doilea pui de la acest mascul. Porecla pedigree: Valor Inter Plato Afelia Diamond. Femela este puternică, mare, de tip „standard”. Mușcătură în foarfecă (ideal pentru standardul rasei American Bully).
La prima împerechere a acestor părinți am primit bătăuși americani puternici, bine musculați și puternici. Prin natura lor, sunt câini buni de familie, în timp ce au un aspect serios. Toți câinii au o culoare argintie delicată (liliac și liliac tricolor), nu au alergii și au o sănătate bună. Articulații și ligamente puternice, un sistem respirator bun și o inimă sănătoasă.
Scopul re-creșterii a fost de a produce același așternut extraordinar și de a întări efectivul tipic în canisa noastră American Bully Dognik Bulls. Am folosit următoarele linii de sânge în această împerechere: Dax, Phenom, Status.
Mai jos sunt fotografii cu toți cățelușii așternutului. Mai mulți căței sunt de vânzare. Cum să cumpărați un cățeluș American Bully 2022 în canisa noastră este descris sub fotografia cățeilor.
Fata Dognik Bulls Ji-An


Fata Dognik Bulls Seo-Ah


Fata Dognik Bulls Ji-Woo


Fata Dognik Bulls Soo-Ah


Fata Dognik Bulls Seo-Yun


Fata Dognik Bulls Ha-Yoon


Boy Dognik Bulls Yeong-Ho


Boy Dognik Bulls Min-Ho


Prețul unui cățeluș American Bully 2022 din acest așternut este de 2000-2500 de euro. Depozit rezervare 500 euro (inclus in pretul total al catelusului). Pentru a discuta detaliile cumpărării unui cățeluș American Bully de la Dognik Bulls, scrieți-ne:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls
Livrăm căței în toată lumea: în Europa, CSI, SUA. Toți cățeii pleacă la vârsta de 7-8 săptămâni cu prima vaccinare, pașaport veterinar european, microcip înregistrat, pedigree american. Dacă regulile de import în țara dumneavoastră impun o vârstă mai înaintată, suntem gata să păstrăm cățelul până la vârsta dorită pentru o mică plată a cheltuielilor.
Cu stimă, Veronika Voitovska, șefa canisa American Bully