Cățeluși american bully

Cățeluși american bully
De vânzare căței American Bully, canisa Dognik Bulls. Lucrăm din 2011, experiență foarte vastă în cinologie și creștere. Câinii noștri trăiesc în 20 de țări ale lumii. Proprietar de canisa: cinolog-crescător atestat, medic.
Acum disponibile: 2 fete de tip „pocket bully” (liliac și albastru). 2 băieți liliac tip bully standard. 4 fete mov în tip standard bully.
Puii se nasc din două cupluri de reproducere. Părinții au fost aduși din America, Spania, Rusia.
Fotografii cu catelusi American Bully:


Mama cățeilor American Bully de tip „pocket”:


Mama cățeilor American Bully în tip standard:


Toți cățeii sunt deparazitați de trei ori. La mutarea în case noi, au vaccinuri, pașaport veterinar european, microcip și înregistrare în baza de date europeană a animalelor, pedigree ABKC. Memo pentru primul an de viață despre nutriție, educație, antihelmintice, tratamente pentru purici și căpușe, dirofilariază.
Puii sunt crescuți în pădure, într-un loc ecologic curat. Se plimbă deja prin curte, se împrietenesc cu alți câini de la canisa, comunică cu copiii și oamenii. Foarte contactați, buni, cățeluși curajoși ai Bullyului american. Pe deplin socializat pentru vârsta lor. Iubesc foarte mult oamenii, merg pe mâna tuturor, sunt fericiți să se familiarizeze cu tot ce este nou și să exploreze noi teritorii.
Părinții cățeilor sunt câini sănătoși, nu au ataxie (o boală genetică american bully). Nu au alergii.
Pretul unui catelus este de 2000 euro. Livrarea unui catelus se plateste separat. Poți veni la canisa noastră pentru cățelul tău și să-l alegi personal. Sau vă putem ajuta să alegeți un cățeluș prin link video și fotografii. Și vă vom ajuta cu livrarea în țara dvs. Livrăm căței în toată lumea.
Dacă vrei să cumperi un cățeluș American Bully, scrie-ne:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls