Cățelușii albaștri American Bully


Canisa Dognik Bulls vinde un frumos catel American Bully intr-o culoare albastra exclusiva!
Excelentă, puternică, largă, puternică American Bully. Varsta — 3 luni. Sângele lui Dax, Phenom, Eminent.
Pseudonim după pedigree — Dognik Bulls Branwen.
Descrierea personajului: activ, amabil, se înțelege bine cu oamenii și animalele. Când vin la noi să aleagă pui, primul se duce la contact. Merge la toți oamenii, nu se teme de nimeni, îi place să stea pe mâini. Se joacă cu toate jucăriile. Ea a explorat întreg teritoriul creșei, absolut neînfricat.
Descrierea aspectului: cap mare, trecere excelenta de la frunte la nas, pigmentare perfecta a blanii. Corp puternic. Labe netede, puternice, puternice. Coada de lungime perfectă. Nu are defecte de descalificare. Potrivit pentru expoziții și reproducere. De asemenea, luăm în considerare opțiunea de a vinde doar unei familii iubitoare care dorește să cumpere un cățeluș American Bully frumos și sănătos. Tipul așteptat este un „pocket” puternic.
Dognik Bulls Branwen este un cățel de înaltă clasă. Cu ea te vei bucura de viață, te vei plimba în parc, în păduri, vei merge la lac, te vei plimba prin oraș și te vei bucura de viață. Este perfect sănătoasă, la fel ca și părinții ei. Prin urmare, veți vizita medicul veterinar doar o dată pe an — pentru a face vaccinări complexe anuale. Branwen iubește oamenii și copiii. Prin urmare, toată familia ta va fi fericită cu un cățeluș American Bully atât de mic și amabil.
Se va muta într-o casă nouă complet vaccinată, cu microcip înregistrat în baza de date internațională europeană, cu pașaport veterinar european, cu pedigree. Set complet de documente.
Fotografii cu „cățelușii albaștri American Bully”. Dognik Bulls Branwen:


Tatăl: 815 Bully Camp Noise. Adus din SUA. Campioana Țării la expoziții. Fără ataxie (o boală a rasei American Bullies).


Mama: Dognik Bulls Lilibeth. Adus din Rusia. Fără ataxie (o boală a rasei American Bullies).


Scrieți-ne pentru a cumpăra un cățeluș American Bully albastru:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Puteți veni personal pentru un cățel la canisa. Sau vom aranja livrarea. Puii noștri albaștri American Bully trăiesc în 20 de țări din întreaga lume.
Cu stimă, șefa creșei Veronika Voitovska