Cei mai buni pitbulli din România


Bine ați venit la canisa de pitbul Dognik Bulls. De bună dreptate, suntem considerați una dintre cele mai mari și mai faimoase canisa de pit bull terrier americani din Europa.
Din 2011, suntem strâns implicați în rasa pit bull. Principalii câini din canisa noastră au fost aduși din America, Brazilia, Rusia și Bulgaria. Direcția principală în creșterea noastră de American Pit Bull Terrier este păstrarea vechilor linii de reproducere americane. Păstrarea acelui aspect „vechi” al pit-bulilor, precum și a psihicului ideal. Toți pitbullii noștri sunt foarte eficienți, rezistenți, pasionați și musculoși. Aruncă o privire și vezi singur (cei mai buni pitbulls din România):

Având propria noastră linie clară de reproducere și propriul nostru tip specific, adăugăm periodic sânge din alte pepiniere la reproducerea noastră. Acest lucru este necesar pentru a păstra diversitatea câinilor. Călătorim 2.000-3.000 de mii de kilometri pentru a ne reproduce pentru a obține pui de pitbull de cea mai bună calitate. Femelele noastre au crescut cu masculi de top american pit bull terrier precum: Maximus No Regrets, Maximus Mad Max, KMK Rocky Balboa, Unique Mango Milcolm. Toți acești câini sunt cunoscuți în lumea pitbul-terrieri americani pentru originile lor luxoase, performanța atletică și sănătatea excelentă.
Pe drept, pot spune că avem cei mai buni pitbulls din România. Și, de asemenea, o cantitate uriașă de cunoștințe în cinologie, dresaj de pit bull terrier american, creșterea pit bulls cu un psihic stabil etc.
Șefa creșei este Veronika Voitovska. Hriter de câini atestat, arbitru de expoziție american Pit Bull Terrier, arbitru de competiții sportive, doctor.
Care este prețul celor mai buni pit bulls din România? Prețul puilor de pitbull în canisa Dognik Bulls depinde de fiecare împerechere, în medie este de 1500-2000 de euro.
Daca esti interesat sa achizitionezi cel mai bun catelus pitbull din Romania, scrie-ne:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Pit Bull Terrieri americani de la canisa noastră trăiesc în 25 de țări din întreaga lume. Dacă este necesar, vom aranja livrarea oriunde în lume.
Vă rugăm să rețineți că este foarte important pentru noi familiile cărora le vindem cățeii noștri. Așa că asigurați-vă că scrieți despre dvs. atunci când ne contactați în legătură cu achiziționarea unui cățel.
În prezent avem de vânzare câțiva căței American Pitbull Terrier: 1 băiat și 3 fete.

Cei mai buni pitbulli din România