Cei mai buni pitbulls din Bucuresti


Bine ați venit la canisa de pitbul Dognik Bulls. Din 2011, lucrăm cu pitbul terrieri americani și creștem pitbulls de rasă pură de linii americane.
Stocul principal al pepinierei a fost adus din America Centrală și de Sud. Din când în când aduceam câini din Europa și Rusia. Canisa noastră a celor mai buni pitbulls din București prezintă următoarele linii de sânge: OFRN (Old Family Red Nose — America), Red Alert (America), Jumbo (Iugoslavia), DDWW (old blood, Ucraina).
Cu siguranță este mai bine să vezi o dată decât să auzi de o sută de ori. Uită-te la pit-bullii noștri. Cât de armonioase și proporționale sunt, cu capete mari și frumoase. Musculos, pasional, rezistent:

Direcția principală a canisa pitbull din București „Dognik Bulls” este păstrarea celui mai vechi sânge american posibil. Pentru a face acest lucru, din când în când, faci împerecheri în afara canisa noastră (împerecheri de călătorie la 2000-3000 km distanță) pentru a dilua sângele câinilor noștri cu alte sânge americane. Iubim, apreciem și respectăm cu adevărat munca creșei poloneze Maximus. În mod repetat, am crescut cu masculi din acea canisa. Am fost absolut încântați de modul în care liniile de sânge ale câinilor noștri s-au combinat cu liniile câinilor din acea canisa.
Pitbul-terrierii noștri americani sunt campioni ai multor țări în expoziții (de exemplu: Italia, Marea Britanie, Germania, Letonia, Lituania, Estonia, Belarus, Ucraina, Rusia și așa mai departe). Câștigători ai competițiilor sportive din multe țări, uneori numărul participanților a ajuns la 100 de participanți la o singură competiție! Apropo, nu avem doar absolvenți de creșă personală cu rezultate uimitoare în sport. De exemplu, pitbulls noștri sări în perete 380 cm. Săritura în lungime 580 cm. Săritura nesusținută în înălțime 215 cm. Dar ne creștem fetele pentru a deveni câștigătoare regulate ale competițiilor sportive majore din întreaga lume. De exemplu, ultima împerechere din canisa noastră a fost cu un mascul numit KMK Rocky Balboa Aventador. El a devenit câștigătorul absolut al competițiilor sportive pentru pitbulls și staff-uri din Rusia de 5 ori la rând într-un an. În total, a câștigat 22 de premii în acel an. Desigur, a câștigat în anii următori. Și a lăsat o amprentă foarte mare în cariera sportivă a pitbul-terrieri americani.
Toți câinii noștri sunt examinați pentru sănătate și permitem doar reproducerii pit-bulls sănătoși și dovediți.
Daca esti interesat sa cumperi cel mai bun pitbull din Bucuresti, scrie-ne. În primul mesaj, spune-ne despre tine, acesta este un articol obligatoriu.
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Dacă nu locuiești în București, ci în orice alt oraș sau țară, te vom ajuta să-ți livrezi cel mai bun cățeluș pitbull. Pitbulls de la pepiniera noastră trăiesc deja în 25 de țări din întreaga lume.
Toți cățeii părăsesc creșa vaccinați cu vaccinuri europene, cu pașaport veterinar european, cu pedigree ADBA, cu microcip înregistrat, cu contract de cumpărare și vânzare. Creșa are în prezent de vânzare mai mulți băieți și fete.

Cei mai buni pitbulls din București. Pitbulls Bucuresti 2024